Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krokusek11

Prezent na imieniny

Polecane posty

dziewczyny, chcę kupić siostrze na imieniny książkę o makijażu. Zastanawiam się nad Akademią Makijażu Katarzyny Kozlowskiej-Kolodziejskiej. Ponoc to przewodnik stworzony specjalnie z mysla o kobietach:) w ksiazce widzialam, ze sa makijaze dobierane specjalnie do typu urody, zawiera wiele wskazowek, porad no i krok po kroku sa opisane makijaze.:) Myslicie ze to dobry pomysl?

ja byłabym na pewno zadowolona z takiego prezentu.:) A dlaczego? Bo mam tę książkę:D dostałam od córki i jest naprawde godna polecenia;) Książka jest nie tylko praktycznym przewodnikiem po wizażu. WArto zwrocic uwage na autorke, Kozlowska, ktora szczególną uwagę przywiązuje również do wspierania kobiet w ich rozwoju. Pokazuje, że piękno i wyjątkowość to nie tylko to, co widzimy na zewnątrz, ale także bogate wnętrze. A babeczka zna sie na rzeczy bo nalezy do scislej elity najlepszych wizazystow i stylistow w Polsce:)

wiesz co w mojej rodzinie nigdy nie robilismy sobie jakichs prezentow wielkich na imieniny, glownie kwiatki czekoladki itp, wiec taka ksiazka (chyab ze duzo kosztuje?) mysel ze jest odpowiednai na imieniny:) zwlaszcza ze siostra lubi sie malowac:)

Wow, dzieki dziewczyny za taka szybkao dpowiedz:)) mysle ze kupie jej te ksiazke, bo nie jest droga (chyab 27zl w Drogerii NAtura) :)

Koniecznie powiedz nam pozniej czy siostra sie ucieszyla, bo jestem pewna ze prezent bedzie trafiony:))

Gość olicka
Kupowanie takich książek to strata czasu i pieniędzy. Dlaczego? I tak nie można się z takiej książki nauczyć, więc ma ona sens tylko wtedy, gdy chcesz kupić dekorację na meble - taka smutna prawa. Lepiej szukać czegoś naprawdę godnego zapamiętania ;-)

Gość olicka
Ale to już piszesz o konkretach, a bardziej chodzi ogólne rady. Skąd mam wiedzieć, że ktoś marzy o kursie windsurfingu? To już ekstremalna atrakcja - na pewno nie dla każdego.

Gość nagotka
Tam masz również inne fajne propozycje - myślę, że dla każdego coś się dzieje. Niby te serwisy z ciekawymi prezentami istnieją od niedawna, a wciąż bardzo pozytywnie się rozwijają. Podoba mi się to ;-)