Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania.....ania

złe przeczucia w ciązy!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ania.....ania

hej dziewczyny. jestem w 11 tygodniu ciąży. Od kilku dni dręczą mnie jakieś złe myśli że z dzieckiem jest coś nie tak.mam wrazenia jakby tam nic nie było,jakbym juz nie była w ciązy:( Nie mogę sie ich pozbyć:/ a wizyta dopiero za tydzien :/,mieszkam w anglii,wiec same wiecie , czy któraś z Was też tak miała w czasie ciąży,a okazalo sie ze wszystko ok??? To moja druga ciąża, pierwsze maleństwo straciłam w 6 tyg:(

Gość moja siostra będzie miała
myślę, ze to po prostu strach będzie dobrze, trzymam kciuki, powodzenia!

nie wmawiaj sobie dziewczyno, bo psychika Ci siądzie i sama wywołasz źłe rzeczy !! niech wyjde na wariatke, dzisiaj est wielki Piątek, są święta Wielkanocne. Zawierz to wszytsko Panu Jezusowi, jest taka krótka modlitwa _ Jezu ufam Tobie, TY się wszystkim zajmij ".Zamknij oczy , powiedz te słowa i bądz dobrej mysli!!! :)

w obu ciążach miałam takie jazdy tzn w pierwszej dużo mniejsze no i niestety okazało się że ciąża mocno problematyczna była (szew na szyjce macicny 2 razy zakładany, gotowość porodowa od 24tc, poród w 33tc) i pewnie dlatego drugą ciążę strasznie panikowałam i takie myśli miałam non stop że coś nie tak :/ nic dziwnego że po poronieniu się boisz i dręczą cię takie myśli ale staraj się myśleć pozytwnie :)

Gość ania.....ania
avent wcale nie wyszłas na wariatkę,ja sie codziennie modlę do boga i wszystkich swietych o to zeby moje dzieciatko urodziło sie całe i zdrowe:) ja juz nie potrafie chyba rozróznic przeczucia od strachu i to mój problem:( dziekuje

Gość mamaaniołka8tc
Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja także straciłam ciąże w 8tyg. Też miałam złe przeczucia-najpierw niemogłam uwierzyć że jestem,potem świrowałam że np.piersi mniej bolą,albo brzuch mnie boli (byłam u lekarza-niby to normalne),czytałam o poronieniach,obumarłej ciąży i miałam taki obraz,że idę na usg a lekarz mi mówi,że serduszko nie bije:-(. I wiesz co? Poszłam na wizytę,dobrze się czułam i ... Lekarz nie złapał tętna:-( szpital,diagnoza-ciąża obumarła:-( Od początku coś było nie tak-test ciążowy nie wyszedł,wielkość zarodka się nie zgadzała z OM, pierwszy raz od 15lat miałam silną anginę:-(. Wierzę,że u Ciebie to tylko strach przed powtórka! Ja wtedy czułam się jedyna na świecie,siostry rodziły bez wiekszych problemów. Robiłam multum badań,nie znam przyczyny- po prostu,tak miało być i wierzę że drugi raz to się nie powtórzy. Chociaż,wiem że jak zajdę,te złe myśli do mnie wrócą:-(

Gość dddiddddii
poczytaj sobie o pasku św Dominika może Ci się przyda :) nie martw się i nie denerwuj dzieciątka, będzie dobrze. a jak coś się dzieje to do lekarza

Gość ania.....ania
juz sama niewiem co z tymi objawami,piersi bolą raz mocniej raz mniej,wymioty jakby osłabły ale nadal sa,na początku bolał mnie brzuch jak na @ ale juz nie boli od 6 tyg,w 6 tyg byłam na usg to serduszko biło i wymiary sie zgadzały,na poczatku tez czułam sie taka wzdeta,a teraz nic,brzuch płaski,apetyt w normie, nie wiem juz sama!!1

Gość ania.....ania
pasek nosze od poczatku ciazy:)siostra mi go poleciła i tak od tego czasu sciągam go tylko do kąpieki:0

Gość Joanna2405
Dokładnie Cię rozumiem. ja mam troszke inaczej, bo schizuję strasznie i wszędzie wypatruję niebezpieczeństw.. A to brzuch zaboli,a to wymiotuję mocno,na drugi dzień nie wymiotuję,możecoś jest nie tak. Ostatnio popularne u mnie jest: wlałam kreta do rur i na pewno się go nawdychałam szkodząc dziecku i nr 2 pobiłam termometr rtęciowy, na pewno zatrułam się oparami rtęci oraz nr 3 - jestem strasznie przeziębiona, czy dziecku nic nie będzie. Od 4 dni przeważają u mnie te 3 punkty... Jestem czołową histeryczką forum..

Gość ania.....ania
joanna ja jestem zaraz za tobą:)

Gość gazelabiała
nie przejmuj się tak :) za dużo myślisz. na pewno jak poczujesz ruchy to te myśli odpłyną, a póki co musisz walczyc znimi

Gość ania.....ania
mi to powinno sie odciąc internet:) człowiek sie naczyta i potem głupie mysli chodzą po głowie:( ale jeczsze tydzien w niepewnosci:)

Gość ania.....ania
gazelabiała-mam nadzieje ze poczuję;)

Gość Joanna2405
A i schizowałam już po wynikach genetycznego -mimo, że wynik w normie, to dlaczego nie niższy :P Mam nadzieję,że mi te moje fazy niedługo przejdą, bo na codzień jestemmocno opanowaną osobą

Gość ania.....ania
kurcze powinnam sie zbierac,mam zaplanowane zakupy,przeciez swieta juz jutro a ja nic nie zrbiłam jeszcze,od rana obudziłam sie z dołem i tak wertuje internet i sie tylko dołuje,są chwile ze bardzo wierze ze wszystko bedzie dobrze:)

Gość ania.....ania
joanna a który masz tydz?

Gość Joanna2405
19, za 3 mam usg połówkowe :)

Gość ania.....ania
mam nadzieje ze to tylko strach!!! lecę:)wpadne pózniej

Gość ania.....ania
no i super,od kilku dni udawało mi sie odganiac złe mysli,do dzisiaj!! sniło mi sie niemowle z zębami żółtymi,ostatnim razem przed usg tez sniły mi sie zęby i skonczyło sie jak sie skonczyło:( nie daje juz rady,nie wiem co bedzie jesli okaze sie ze juz nie jestem w ciązy

Gość ooooo...
nie martw sie tak,bo zaszkodzisz!

Gość ja tak miałam
w obywdu ciążach.Przeszło jak poczułam pierwsze ruchy.Mysle,że to sprawa hormonów.Jestem szczęśliwą mamą ślicznej dwulatki,teraz czekam na synusia. Nie martw sie na zapas.Życzę powodzenia!

Gość i jak
po usg autorko

Gość i jak
po usg autorko

Gość i jak
po usg autorko