Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do osob.....

Do osób z prawkiem, które nie mieszkają w mieście w którym zdawały egzamin.Wejdz

Polecane posty

Gość do osob.....

Czy kupując dodatkowe godziny płaciłyście za dojazd do miasta w którym zdawałyście egzamin? Bo ja mieszkam w mieście x które jest 80 km od miasta gdzie jest word i egzaminy. I instruktor chce kasy za dojazd. Np kupując 3 godziny jazdy po mieście muszę zapłacić za 4 bo wlicza godzinę dojazdu.

Gość ech...........................
Przeciez zawsze tak było co ty nie dzisiejsza ?? Jak prawko robiłaś to przeciez od siebie do miasta jechałaś i liczyło sie to do twoich godzin.

Gość kasiuleeeeeczeeek345678
no chyba logiczne ze musisz mu zaplacic jak ma do ciebie przyjechac tepa palo:/

Gość el chulo.
Najlepiej dokup sobie w szkole,która znajduje się na terenie miasta w którym jest word.

Gość do osob.....
nie rozumiecie ośrodek nauki jazdy jest w moim mieście, i on wyjeżdżając z mojego miasta każe sobie płacić za dojazd jadąc do wordu, który jest od nas 80 km dalej.

Gość do osob.....
pytam, bo rozmawiałam z innymi osobami, które jeszcze z dalszych stron kupując dodatkowe godziny nie płacą dodatkowo za dojazd. Mając 30 godzin do wyjeżdzenia wyjeździłam jakieś 20 bo reszte policzył sobie za dojazd do wordu.

Gość el chulo.
Pytałaś o dodatkowe godziny,więc ci odpowiedziałem,dokup sobie w mieście w którym znajduje się word

Gość do osob.....
czyli co? jak jezdze np 3 godziny po tym mieście, to mam płacić za 4 ? choć faktycznie jezdziłam tylko 3 a w dwie strony prowadził samochód instruktor bo jechaliśmy w 5 osob?

Gość do osob.....
nie moge sobie dokupić w tym mieście bo nie mam jak tam dojechać bo mam jedynie jeden pks o 6 rano, a powrotny o 20.

Gość zawsze tak byłooo
Ja płaciłam za godziny dojazdu do miasta w ktorym zdawalam egzamin to chyba logiczne, ze nikt nie bede ci fundowal dojazdu do miasta gdzie bedziesz zdawac.

KURWA DEBILKO Było tak Wsiadałaś u siebie w wiosce i jechaliście do miasta z wordem tak?? Tam sie zmienialiście jezdziłaś ty i wracałaś ty tak ?? Więc np 2h po mieście i 1h powrotu do domu. Teraz tak samo 1h dojazd 2h po mieście potem 2 ga osoba 2h po mieście i 1h powrotu do wioski. Więc wasz czas to 3h. A dobrze ci radzą dokup w ośrodku z danego miasta. Do miasta pojedziesz autobusem za 5cioka. I jezdzisz 3h po mieście a nie 2 np ROZUMIESZ TEMPA PAŁO ??

Gość el chulo.
To trzeba było powiedzieć,że ty chcesz prowadzić,jak się dajecie w chuja robić to wasz wina.Nie myślisz chyba,że cię ktoś będzie za darmo woził.

To jest prowokacja Jak mogliście w 5 kursantów jechać?? 1 szkoleniowiec może 6h max Więc max 3 kursantów po 2h. I natępnego dnia 4 czy 5h tylko może. Prowo po prostu...

Gość naba na
ja dojezdzalam 20 km.pol godziny zajęło mi dojechanie do miasta i powrót.czyli godzinę,jezdzilam po miescie.płaciłąm za dwie godziny,bo wracalam autem do domu.

Gość el chulo.
Ale z tego co ona pisze,to woził ich instruktor do miasta a kursanci jeździli tylko po mieście,a pewnie od każdego(4osoby) brał za dojazd jedną godzinę,swoją drogą niezłe naciąganie,wszędzie tylko tylko oszustwo,co za ludzie.

Gość naba na
ja dojezdzalam 20 km.pol godziny zajęło mi dojechanie do miasta i powrót.czyli godzinę,jezdzilam po miescie.płaciłąm za dwie godziny,bo wracalam autem do domu.

Gość do osob.....
napisałam ze w sumie 5 osób 4 kursantów i instruktor. Instruktor prowadził w jedną i drugą stronę a każdemu policzył godzinę dodatkowo. Ja jezdziłam 3 godz po miescie - zaplacilam za 4 kobieta inna jezdzila godzine po miescie zaplacila za 2 i 2 chlopakow jezdzilo po godzinie i zaplacilo za 2.