Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokiss

proszę. wazne. seks przerywany dwa razy.

Polecane posty

Gość lokiss

Wczoraj kochaliśmy się z Chłopakiem. Mam dni płodne. Pozwoliliśmy włożyć penisa na kilka ruchów. Pierwszy raz - wyjęliśmy przed wytryśnięciem. Po 20min umyliśmy go, staraliśmy się zrobić to dokładnie. i pytanie - czy usunęliśmy wszystkie plemniki ? Czy to jest bezpieczne ? Czy po takim prysznicu usuwana są plemniki ? i spróbowaliśmy ponownie. Nie wytrysnął we mnie. Jakie są szanse ciąży?

wez postinor i po klopocie. A wiesz , ze penic jak sie nawilza to moze tam byc troche plemnikow. Wystarczy .ze byl nawet na chwile w pochwie.....i jeszcze dni plodne , coz .....wez postinor i tyle

Gość wwwwwwwwwwwwa
nie bedziesz w ciazy. bierz sie za sprzatanie na swieta

To,że umyliście nic nie znaczy. W cewce moczowej zostają plemniki. Więc szansa na ciąże jest. Nie prościej założyć gumę.

Gość lokiss
ardab - jego może przepisać tylko lekarz ginekolog?

Gość lokiss
arpad 17*

Gość tuitamituitam
Ktory dzien cuklu? kiedy powinnas miec okres??

Gość lokiss
okres miałam 22 23 24 25 marca. cykl u mnie trwa 28dni. więc 6 -dzień płodny.

Gość asdfdxcvcx
Przed wytryskiem nie ma takich szans na ciążę jak po wytrysku i włożeniu do pochwy, właśnie wtedy najczęściej się wpada albo jak facet nie zdąży wyjąć na czas. W preejakulacie sa plemniki ale najczęściej są martwe albo nie zdolne do zapłodnienia, ale jeśli facet miał wytrysk chwilę wcześniej to te plemniki jak najbardziej sa zdolne do zapłodnienia podobnie jak przy pełnym wytrysku. W nasieniowodach zostają przecież plemniki które dopiero co zostały wyprodukowane. Nie wystarczy sie umyć nie wystarczy też nawet sie wysikać bo nasieniowód z pęcherzem łączy się dopiero na pewnym odcinku i mocz też wszystkiego nie wypłucze.

Nie jest tak łatwo zajść w ciążę. Bez przesady. W ciągu całego cyklu jest 36 godzin, w których może dojść do zapłodnienia. Naprawdę musilibyście mieć pecha. Ja z moim chłopakiem też stosujemy czasem stosunek przerywany i to od dłuższego czasu i jakoś nie zauważyłam, żebym była w ciąży;)