Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattt323

BARDZO DZIWNY OKRES

Polecane posty

Gość pattt323

w tym miesiącu probowalam przyspieszyc miesiaczke i po gorących kapielach pojawila sie ona tydzien przed planowanym okresem. rzecz w tym, ze to wcale nie przypomina okresu, jest bardzo bardzo! skąpa i brązowa i wyglada jakby to byly same dziwne ciemne skrzepy. Przez ostatni tydzien mialam silny stres i prawie nic nie jadlam, nie wiem nawet czy mialam owulacje. Czy to moze byc powod?

Gość pattt323
dodam jeszcze ze trwało to 2 dni, przy czym bylo jej bardzo bardzo malo. tak, ze moglabym caly dzien chodzic tylko w 2 wkladkach

Gość pattt323
up

Gość mortadelaarabella
na chłopski rozum skoro dostałaś wcześniej mogła być skąpa bo podczas miesiączki usuwany jest przerost błony macicy ten przerost tworzy się od owulacji do @ skoro mniej bylo czasu mniej się zrobiło mniej wyleciało

Gość pattt323
ale martwi mnie ten kolor, stad moje pytanie czy tak skąpa i brązowa moze byc z tego powodu, ze ostatnio nic nie jadłam całymi dniami i żyłam w stresie. Poza tym mam podwyższoną temperaturę...

kochałam się z chłopakien w dni płodne mielismy prezerwatywę, gdy mój chłopak doszedł odrazu wyszedł ze nie. bylismy bardzo ostrożni. tydzień przed terminem okrosu zrobił pi palcóweczkę i poleciało sporo krwi, wyglądało to tak jakby zaczynał się okres, lecz następnego było jej mnie i była brązowa, trzeciego dnia już nic nie było. okres powinnam mieć 2 dni temu, a nic się na to nie zanosi wczoraj było sucho całkowicie a dzisiaj jest troszkę śluzu jak białko jaja kurzego i troche mnie piecze. temperatura ciała utrzymuje się na poziomie 36 stopni. myślałam nad testem ale boje się ze wyjdzie ze zostane mamusią jest jakaś szansa ze jestem w ciąży?? pomóżcie mi, jestem coraz bardziej zestresowana nie wiem co mam robić :/

Gość pattt323
dziwne to jest bo brzuch tez mnie nie boli

Gość pattt323
dziubek - jestesmy w podobnej sytuacji

Gość pattt323
ja też, robilas test?

Gość pattt323
tak strasznie sie boje...

Gość pattt323
chyba nikt nam nie odpowie

Gość kalinka**
Dziewczyny dziwię się wam , że tak się zadręczacie i nie robicie testu. W tym miesiącu też miałam dziwny okres tzn spóźnił mi się ponad tydzień, potem mialam przez tydzień plamienia a dopiero później mocny okres. Jednak pierwsze co zrobiłam to testy które wyszły negatywne i w ten sposób ciąże wykluczyłam i się nie stresowałam.

Gość pattt323
ja robilam test ale po dluzszym czasie pojawila sie na nim lekkorozowa kreska i juz nie wiem...

kochałam się z chłopakien w dni płodne mielismy prezerwatywę, gdy mój chłopak doszedł odrazu wyszedł ze nie. bylismy bardzo ostrożni. tydzień przed terminem okresu zrobił pi palcóweczkę i poleciało sporo krwi, wyglądało to tak jakby zaczynał się okres, lecz następnego było jej mnie i była brązowa, trzeciego dnia już nic nie było. okres powinnam mieć dzisiaj, a nic się na to nie zanosi wczoraj było sucho całkowicie a dzisiaj jest troszkę śluzu jak białko jaja kurzego i troche mnie piecze. temperatura ciała utrzymuje się na poziomie 36 stopni. myślałam nad testem ale boje się ze wyjdzie ze zostane mamusią jest jakaś szansa ze jestem w ciąży?? pomóżcie mi, jestem coraz bardziej zestresowana nie wiem co mam robić :/ cykl ma 32 dni a krawienie trwa 6 dni okres miałam w marcu od 5 do 10 dni płodne były od 18 do 26 a z chłopakiem kochałam się 21 i 24 a palcóweczka była 30