Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina__lina1999

Z CZERNI NA KARMELOWY BLOND?

Polecane posty

Gość ewelina__lina1999

witam. potrzebuję porady. czy istnieje możliwosć zejścia w krótkim czasie z farbowanej czerni na karmelowy blond bez utraty długości? włosy mam prawie do pasa, ta farbowana czerń wypłukana już, nie farbuję od prawie roku, co ułatwiłoby rozjaśnienie, mam gdzieniegdzie ładne prześwity blondu, mój naturalny to ciemny blond. ile taki zabieg by kosztował, jakie salony pani poleca, czy się podejmą tego drogie salony? cena nie gra roli.

Gość tez mam fobie
do karmelowego dojdziesz bo to coepły kolor a po dekoloryzacjach łatwiej uzyzkac cieple odcienie niz chłodne. napisz od majrel (fryzjerka) na pewno cos ci doradzi. pewnie dekoloryzacje efessorem i jakas odpowienida farbke po tym 🖐️

Gość tez mam fobie
jesli chodzi o salony to chyba sama musisz rozpytac w swoim miescie, bardzo trudno znalezc dobrego fryzjera. Ja dekoloryzowałam w tamtym roku wlsoy i do dzisiaj tego załuje :/ zapłaciłam 150 euro i miałam masakre na głowie, musiałam sciac włosy na boba :( Dlatego szukaj dokładnie bo sie mozesz naciac, a szkoda....fryzjerke u ktorej ja byłam tez była z polecania, mówili ze jest zajebiata :) teraz robie sobie sama w domu.