Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie_wiem_co_zrobic

dostep do fb

Polecane posty

Gość Nie_wiem_co_zrobic

Przez przypadek poznałam hasło i login do nieswojego konta na fb, nie powiem ze mam duzo ochote wejsc, bo z tego co wiem jest tam duzo rzeczy na moj temat, wlascicielka fb moglaby dostac nagrode za plotkarstwo, i teraz moje pytanie do was, czy wejsc i przeczytac co ludzie o mnie naprawde sadza, czy lepiej nie wiedziec zgodnie z zasada im mniej wiesz tym lepiej spisz?

Gość hjvfhjhvgjvghj
Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz.

Gość to nie jest dobry pomysł
czy chciałabyś aby wszyscy znajomi wiedzieli co mówiłaś na ich temat? Bo nie wierzę, że nigdy nikogo nie obgadywałaś. Poza tym lepiej w takim wypadku wiedzieć mniej niż więcej. Chcesz wszystkich znienawidzieć?

Gość Nie_wiem_co_zrobic
za uszami swoje mam, nie powiem ze zawsze bylam w porzadku dla wszystkich, i wiem ze jak to przeczytam to juz nie bedzie tak jak dawniej, ale chciałabym wiedzieć co czasami robię nie tak i jaki ludzie moga miec powod zeby o mnie mowic, i nie chodzi mi o nazwiska tylko bardziej co maja mi do zarzucenia

Jeśli masz w miarę w porządku znajomych na bank dali Ci odczuć co ich wkurza w Tobie, więc nie musisz czytać wystarczy przypomnieć sobie momenty gdy były spięcia it