Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Woda z Pilska

Bardzo chcę spróbować gry na skrzypcach, ale nie wiem w jaki sposób

Polecane posty

Gość Woda z Pilska

Mam 14 lat i od jakiegoś czasu zaczęła budzić się we mnie jakaś wielka chęć muzykowania i w jakimś stopniu to się spełnia, od ok. pół roku gram na gitarze basowej ale odczuwam niepewność czy to jest to.. w sumie to pomysł na tę gitarę wziął się od tak, znikąd, nie myśląc wiele znalazłam nauczyciela, po jakimś czasie kupiłam gitarę i niby gram ale myślę że nie spełniam się przez ten instrument do końca, w sumie po takim krótkim czasie trudno nazwać to grą, ale kilka rzeczy wiadomo potrafię już wyrzępolić, jednak fascynuje mnie i wręcz podnieca myśl o skrzypcach, nie mam na nie niestety wystarczających środków bo za niedługo ledwo kupuję sobie wzmacniacz basowy, może ma ktoś jakieś pojęcie o tym jak w mojej sytuacji można byłoby rozpocząć naukę gry na tym wspaniałym instrumencie, bo choć już i tak nie jestem w idealnym wieku to wiadomo że z każdym rokiem będę starsza i mój wiek będzie coraz bardziej problematyczny jakie polecacie mi rozwiązanie, mówię od razu że wypożyczenie skrzypiec, bo to też brałam pod uwagę, nie wchodzi w grę- ok. 200 zł za miesiąc + kilkaset zł zaliczka za skrzypce Jeśli to ma jakieś znaczenie to mieszkam w Katowicach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować