Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pommocy

Mąż nie chce sie ze mną kochać...

Polecane posty

Gość Pommocy

Mam problem,mąż nie chce sie ze mną kochać a ja jakos ciągle mam na niego ochotę ostatnio. Jestem w ciąży mam termin na 9kwietnia czyli lada dzien i mam straszna ochotę na seks z mezem ale on ciągle mi odmawia...smutno mi przez to...on sie chyba boi ze zrobi cos mi albo dziecku ale przecież nie musi sie bac...pomocy co mam zrobić zeby sie ze mną chciał kochać???

Porozmawiaj. Faceci czasami inaczej postrzegają niektóre,dla nas oczywiste,sprawy. Może rzeczywiście ma jakieś obawy o Ciebie w tym stanie albo o maleństwo. Powodzenia!

Gość Pommocy
Rozmawiałam z nim,mówiłam mu ze nic sie nie stanie,ze nie musi sie bać,ale nic to nie daje.

ja tam sie kochalem ze swoja miunia ile sie da w czasie ciąży i nic sie zlego nie działo lekarz niemial nic przeciwko temu nawed był za tylko ostatnie tygodnie przed porodem mielismy pauze częgo sie ten facet twuj boi nic dziecku nie zrobi kutasem a najlepsza poza to na boku tak zwana łyżeczka w czasie ciazy .morze sie boi ze mu maluda chwyci dydka i urwie he he .jak sie kochacie to piczka lepiej jest przygotowana przy rozwiazaniu .a jak burak sie niechce bzykac to kup sobie wibratorka i kij mu w oko nięch wali konia

Gość napalony_dzisiaj
zmienić męża :D

Gość Mój mąż też miał obawy
Mówił mi, że wie, że nie może zrobić maleństwu krzywdy ale że jemu nie byłoby przyjemnie jakby coś go szturchało:)