Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paatiiii

Oszukali mnie . !

Polecane posty

Gość Paatiiii

Niedawno dostałam mp4, którą zamówiłam przez allegro. (http://allegro.pl/odtwarzacz-mp3-mp4-8gb-najtaniej-wysylka-free-i2197039493.html) . Troche sb poczekałam aż przyszła. Jednak dostałam zepsutą ! Ładowałam ją 48 godzin i nic sie nie naładowała. A więc chcę ją oddać. Tylko nie wiem gdzie mam mu to napisać. Jak złożyć reklamacje? Co pisać? RATUNKU !

Gość mirinda 35
przeczytaj na stronie sprzedawcy, skąd mamy wiedzieć?

Gość Paatiiii
Szukałam, ale nic nie znalazłam =. Może coś przeoczyłam ? Dlatego prosze o pomoc . Podałam link ;) Licze na pomoc . :)

Gość adadaddaaddaaddadadada
a to nowe ejst? bo jesli nowe to jest gwarancja. kupiłas z licytacji czy przez kup teraz? To firma czy prywatny sprzedawca? Jak możesz to daj link do aukcji :) bedzie łatwiej cos poradzić :)

aha podałas sorry juz patrze :)

Duzo przeoczylas. Po prostu przeczytaj strone o mnie - podpunkt III. Gwarancja, zwrot towaru :o

III. Gwarancja, zwrot towaru 7. Wszystkie zakupione towary posiadają pełną gwarancje rozruchową, która zapewnia, iż towar w momencie jego dostarczenia będzie działał poprawnie. W celu realizacji prawa wynikającego z gwarancji rozruchowej wygrywający aukcję jest zobowiązany listem elektronicznym poinformować naszą firmę o niedziałającym towarze najpóźniej w terminie 3 dni od doręczenia przesyłki zawierającej zakupiony towar. 10. Dostawca może udzielić gwarancji producenta. Zasady tej gwarancji są ustalane każdorazowo przez producenta i szczegółowo opisane wraz z dostarczonym towarem. W przypadku realizacji praw wynikających z gwarancji producenta roszczenia z niej wynikające wygrywający może kierować wyłącznie do producenta zakupionego towaru, w takim wypadku Shipp.pl służy pomocą w kontakcie z producentem. INNYMI SLOWY CZEMU DO NICH NIE NAPISZESZ http://www.youtube.com/watch?v=G45d9qzRefg http://newworldorder.com.pl/artykul,3473,Rzad owy-patent http://zatruteniebo.wordpress.com/

Gość Paatiiii
A jeżeli minęło więcej niż trzy dni moge coś z tym zrobić ? Dziś jest siódmy .

III. Gwarancja, zwrot towaru 7. Wszystkie zakupione towary posiadają pełną gwarancje rozruchową, która zapewnia, iż towar w momencie jego dostarczenia będzie działał poprawnie. W celu realizacji prawa wynikającego z gwarancji rozruchowej wygrywający aukcję jest zobowiązany listem elektronicznym poinformować naszą firmę o niedziałającym towarze najpóźniej w terminie 3 dni od doręczenia przesyłki zawierającej zakupiony towar. 10. Dostawca może udzielić gwarancji producenta. Zasady tej gwarancji są ustalane każdorazowo przez producenta i szczegółowo opisane wraz z dostarczonym towarem. W przypadku realizacji praw wynikających z gwarancji producenta roszczenia z niej wynikające wygrywający może kierować wyłącznie do producenta zakupionego towaru, w takim wypadku Shipp.pl służy pomocą w kontakcie z producentem. Nie pózniej niż 3 dni od otrzymania musisz ich powiadomić o usterce A reszta powinna być opisana w ksiązeczce czy gwarancji producenta którą otzrymnałas z produktem :)

Gość Paatiiii
Tylko, że dostałam tylko i wyłącznie instrukcję i to jeszcze po angielsku .

adadaddaaddaaddadadada, najpierw spytalas co to za aukcja, a w pierwszym poscie byl link, pozniej wkleilas dokladnie to co ja... ogarnij sie :)

Calluna ubiegłaś mnie :P Skoro minęło wiecej niz 3 dni to nie wiem. Prawa konsumenta sa prawami nadrzędnymi a prawo to mówi chyba o 10 dniach o ile się nie mylę.A czasem w aukcjach są zapisy które są niezgodne z prawem, więc i tak sa niewazne Napisz do nich zobaczymy co ci odpisza i przepatrz dobrze te paiepry które dostałaś z towarem.

Tak ogolnie to masz prawo zwrotu do 10 dni, w przypadku firmy. To tak w razie gdyby nie chcieli uznac reklamacji,

spadaj Calluna akurat wtedy tworzyłam post i nie patrzyłam co ty wklejasz odbij ode mnie babolu :o

Gość Paatiiii
Bardzo dziękuje za pomoc . I napisze zaraz do nich. Zobaczymy co odpiszą :)

ok :D

sorry 🌻