Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

Facet, randkowanie, a on dalej na Sympatii

Polecane posty

Gość randkowiczka

Hej. Mam do Was prośbę o rady. Poznałam na Sympatii chłopaka. Byliśmy na trzech randkach. Było według mnie bardzo miło. Po ostatniej dał mi buziaka w usta na pożegnanie. Wydawało mi się, że jest mną zainteresowany, ale... No właśnie, zawsze musi być jakieś ale. Widzę, że on nadal loguje się na tym portalu ( ja nie, sprawdziłam przez google). Poza tym dzisiaj na przykład wcale się do mnie nie odezwał... Co o tym wszystkim myślicie? Bajeruje kilka na raz, po prostu nie jestem jedyną? Może jak dojdzie do następnego spotkania (o ile dojdzie do niego) to powinnam zapytać jakie są pomiędzy nami relacje? Tylko czy to nie za wcześnie na takie pytania? Bardzo proszę, powiedzcie co myślicie :)

Gość goingdownforher
kombinuje z kilkoma na raz taka prawda :o

Gość randkowiczka
I co radzicie? Olać kompletnie jak się odezwie? Czy może spotkać się i zapytać czego oczekuje po naszym spotykaniu się? Nie za wcześnie na takie pytanie?

Gość facet CIe olewa i leci na kilk
a frontow, rob co chcesz:o przede wszystkim SZANUJ SIEBIE!!!

Gość facet CIe olewa i leci na kilk
napisz mu, ze nie widzisz sensu dalszego kontaktu. gudbaj niech sobie szuka innej naiwnej, jeszcze podeslij mu linka na roksa.pl:D

Gość goingdownforher
jakby byl Tobą zainteresowany toby myslal tylko o Tobie a nie o innych

Gość randkowiczka
Macie rację... Kurde, a myślałam, że wreszcie poznałam kogoś normalnego :(

Gość jjjjjjudaaaaszzzzz
a niby skąd ma wiedzieć która będzie odpowiednia musi umówić sie z kilkoma i dokonać wyboru, chyba tak działają serwisy randkowe?

Gość randkowiczka
Moim zdaniem jak się umówisz z kimś, kto Ci się spodoba, to chcesz się umawiać z nim/nią a nie robisz sobie jakieś porównania. No ale to pewnie rzecz gustu. Ja tak nie lubię być porównywana, więc skoro po spotkaniach ze mną czuje jeszcze potrzebę, żeby się tam logować, to powiem mu CIAO CIAO.

Gość jjjjjjudaaaaszzzzz
ja pisze czysto teoretycznie nie korzystałem z takich portali w ten sposób rozumiałem zasadę ich działania

Gość randkowiczka
Tak mnie to wkurzyło aż mnie hemoroid zapiekł ;/

Gość margareeet
No są plusy i minusy portali tego typu. To jest właśnie minus, wybieranie partnera jak w sklepie towar na półkach. A nóż trafi się coś lepszego. Daj facetowi trochę luzu, jak macie być razem to będziecie. Jak nie to nie.

Gość jjjjjjudaaaaszzzzz
ja myślę że skoro korzystasz z takich portali to masz prawo do kilku kontaktów na raz, później decydujesz którą znajomość ciągniesz. Nie można przecież liczyć że przy pierwszym spotkaniu będzie to właśnie ten/ta

Gość randkowiczka
Ja wiem, że nie jesteśmy razem, wiem, że jeżeli mamy być to będziemy. Tyle że dla mnie to jest jakaś tam nieuczciwość, od początku. Jeśli mu się podobam i zamierza się ze mną spotykać, chociaż spróbować, to po co się tam loguje? A jeśli nie ma w stosunku do mnie żadnych planów, to po co ze mną się spotyka? Jedyny wniosek to taki, że spotyka się ze mną, a jak trafi się lepsze to mnie oleje. A mi na takiego gościa szkoda czasu, mimo że bardzo mi się spodobał.

Gość randkowiczka
No tak, ale spotkaliśmy się już 3 razy i bierze się do całowania, to co? Każdą zamierza przetestować i wybierze sobie najlepszą?

Gość Rzeczywistość
on przebiera w towarze, tobie tez nikt nie zabrania

Gość jjjjjjudaaaaszzzzz
to również traktuj na luzie tą znajomość i dalej działaj na portalu, zobaczysz czy się to rozwinie

Gość Zuzanna______
Ja swojego faceta poznałam na sympatii,po naszym 1 spotkaniu usunął zdjęcia po 4 konto. Oficjalnie zaczęliśmy byc ze sobą po ponad dwóch miesiącach. Ale to o niczym nie świadczy bo ja swoje konto i zarazem zdjęcia usunęłam po miesiącu spotykania się a zależało mi na nim bardzo :)

Gość margareeet
Moja propozycja - skup się na tym co jest w rzeczywistości. Jaki jest kiedy się spotykacie, jak patrzy na Ciebie, jak Cię traktuje. A to co robi w internecie olej. To tylko fikcja, to że dalej ma tam konto nic nie znaczy. I nie wyobrażaj sobie za wiele, a już na pewno nie unoś się dumą. Jak zaproponuje Ci kolejną randkę to się zgódź i wtedy ewentualnie zapytaj o to, ale delikatnie i bez wyrzutów, będziesz wiedziała czy coś kręci. Daj mu szansę ;)

Gość randkowiczka

Gość hjamana
Widac nie pasujesz mu tak na 100%. Musi byc cos co nie do konca mu w tobie odpowiada. Spotyka sie, bo np. fajnie sie gada itd, ale pewnie jest cos np w twoim wygladzie, albo sposobie bycie co nie pasuje mu do konca, a o czym sadzi, ze moze czas to skoryguje i przestanie zwracac uwage. jednak na wszelki wypadek, gdyby to sie nie skorygowalo, musi wciaz szukac takiej, ktorej korygowac nie bedzie chcial wcael, ktora bedzie mu odpowiadac niemal w 100%. Tak to widze.

Gość aslk'sd
Olac kompletnie i się nie kontaktować!! Niech on sie postara

Gość ulcia0000
a ja mam zas inna sytuacje. spotkałam się z facetem 3 razy. On jak tylko zaczął pisać maile ze mną prywtane, nie poprzez sympatię, przestał się tam logować. Do mnie nie wysyła żadnych smsów, nie dzwoni, na sympatii nie loguje się. Umawia się ze mną poprzez maila- odzywa się raz w tygodniu.

Gość randkowiczka
Sama nie wiem. Też podejrzewam, że on po prostu spotyka się ze mną, coś mu we mnie nie prasuje, więc jednocześnie szuka innej. Tyle że mi się podoba i nie umiem go olać, skoro codziennie się do mnie odzywa. Chociaż może powinnam. On nie przesiaduje tam godzinami. Zauważyłam ze loguję sie na przykład na 5 minut i znowu go nie ma. Za jakiś czas (2h) znowu na 5-10 minut.

Gość no a ja to co...
odpusc sobie, na sympatii 90% to ruchacze; myslisz ze taki ruchacz wzialby jedną jakby mial 10 do wyboru? tam są setki kobiet, wiekzosc zdepserowana, bez problemu pojdzie do lozka, wiec facet korzysta, nie łudź sie, ze jestes jedyna.

Gość no a ja to co...
szczegolnie jak sama piszesz, ze on dosc atrakcyjny; myslisz ze taki facet zatrzyma sie na jednej kobiecie? :D naiwna, ile ty masz lat? a niedawno pisala tu taka idiotka 30lat, co tez poznala na sympatii jakiegos programiste i myslala, ze bedzie dla niego jedyna, a on się spotykal z kilkoma i z kazdą sypial i robil nadzieje :D a jak ta glupia sie dowiedziala to na forach ze wscieklosci podala jego dane i ze to oszust a on jej teraz grozi sprawą sądową. odpusc sobie.

Gość ehh_kobiety
A ja Ci powiem czemu nie warto kasować jednego konta. Kilka razy mi się zdarzyło że niby fajnie i nagle lasce się odwidziało (od tak z dnia na dzień) więc jeśli miałbym na raz rozmawiać z tylko jedną to raczej nikogo bym nie poznał. Spotykaj się z nim i zobacz jak znajomość się rozwija. To że ma w sieci konto nie znaczy że mu się nie podobasz i szuka innej.

Gość randkowiczka
To prawda, tylko jest różnica między niekasowaniem konta, a regularnym logowaniu się tam. Jakby go nie skasował, ale nie logował się, to bym nie miała żadnych wątpliwości, natomiast fakt że się tam loguje sprawia że jestem bliska skreślenia go. I będę kolejną laską, której z dnia na dzień się odwidzi :/

Gość ehh_kobiety
Ludzie mają różne nawyki ja też regularnie się logowałem. Wczoraj zresztą skończyłem z tym portalem bo to strata mojego czasu właśnie przez takie ściemniajace laski. Nie szukałem kilku ani nie szukałem przygód. Z czego zdarzyło mi się np. umówić 3 dni pod rząd z 3 różnymi laskami. Zdarzało się też umówić z 2-3 i wszystkie odwoływały spotkania i się przestawały odzywać. Najlepsze były takie co 3 spotkanie ja myślę że wszystko fajnie i nagle wiesz przepraszam ale mi się odwidziało. Zastanów się czy to że nagle Ci się odwidzi Ci pomoże. Tak łatwo znaleźć kogoś normalnego dla Ciebie na tym portalu? Jeśli tak to sobie odpuść. Ale na moje doświadczenie kogoś kto nam odpowiada ciężko znaleźć. Porozmawiaj z nik najlepiej na ten temat. Tylko wtedy pokażesz że Ci zależy a kobiety raczej nie lubią tego robić. Ja już się nauczyłem że ide na spotkanie staram się i zazwyczaj tylko ja się staram żeby było fajnie. Potem będziesz tego żałować. Ale twoje życie twoje decyzje.

Gość moze tak moze nie kto to wie?
hehe ale zabawny temat:) autorko,wybacz, ale mysle,ze to chyba pierwszy twoj chlopak i nie za bardzo wiesz co robic:) skoro sie loguje, to wcale nie znaczy,ze szuka kolejnej:) moze sie loguje,bo nie wiem... nie mam konta na zadnym portalu randkowym, wiec nie wiem po co lduzie sie tam loguja:D moze to z przywzyczajenia, amoze bo lubi? mysle,ze to malo istotne. spotyka sie z toba. ja bym w ogoe nie miala zadnych podejrzen, albo cie lubi albo nie. problemy sami sobie stwarrzacie, zadreczajac sie jakimis glupotami.