Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowiczka

Facet, randkowanie, a on dalej na Sympatii

Polecane posty

Jakie kwestie przemilczał? O region bym się tak nie martwiła, może mu chodziło o to że może dojeżdżać dlatego nie chciał precyzować?

Gość milaady
No faktycznie tak napisal, ze moze dojezdzac, a mieszka ok. 15km ode mnie. przemilczal kolor wlosow :D (widac na zdj), wykszt (pisal w mailu ze wyzsze), stosunek do alko ( tez wypowiedzial sie w mailu).

Gość milaady
A i pominal czy chce miec dzieci ( w mailu nie wypowiedzial sie).

To nie są poważne sprawy, nie martwiłabym się tym na twoim miejscu. Nie pytaj się go o dzieci na razie to też odstrasza tak na początku. Jak masz duże wątpliwości (w sumie nie powinnaś mieć) ale żeby uspokoić sumienie możesz go spytać wprost czy nie ma żony i czy nie jest w związku (lub czy nie ma czegoś czego ty nie chcesz) to nie odstrasza-to po prostu granie w otwarte karty:)

Gość milaady
owoc, nie mam zamiaru pytac o dzieci, bo mimo ze mam 33 lata to mnie jakos specjalnie tez nie zalezy (poki co). jakos nic mi nie tyka itd. no moge go spytac o zone itd, ale czy powie prawde? :D

spytaj o żonę/parnerkę.Jestem trochę młodsza od ciebie ale w twoim wieku na bank bym się spytała bo jeśli twój kandydat jest w twoim wieku istnieje teoretycznie większe prawdopodobieństwo(jeśli facet też po 30) że coś ukrywa ale to nie zawsze więc nie martw się na zapas:):) Takie pytanie to przecież nic wielkiego, pytasz tylko o sytuacje a nie prosisz go o rękę;):):). Jeśli nie powie prawdy to i tak wszystko wyjdzie na jaw jeśli będą jakieś niepokojące sygnały np. te o których pisałam w tym topiku(zwłaszcza ten o spotykaniu się i kontaktowaniu tylko w godzinach pracy)

Takie pytania wprost są ważne.W końcu on może nie wiedzieć czego ty chcesz a on możexszukać kochanki (i może myśleć że też chcesz tylko kochanka)Nie ma nic w tym złego różni ludzie szukają innych rzeczy w życiu i dobrze jest sobie wszystko wyjaśnić na początku:)

Gość milaady
No masz racje :) Moja tolerancja na niejasnosci nie jest duza :D

Gość milaady
Oczywiscie pisal w mailu jakies glodne kawalki o tym, ze nie szuka przygod, tylko stabilizacji. Ale my juz tam wiemy, ze oni takimi sposobami czesto mysla, ze toruja sobie droge do lozka kobiety. No jesli.. to sie pomyli:D

PS. Nie wpadaj przypadkiem na pomysł żeby pytać go czy chce związku!!:P:P To też rodzi ciśnienie w relacji

nie łap się na głodne kawałki...mogą to być głodne kawałki lub może mieć taką naturę...najlepej oceń go po zachowaniu

Gość milaady
Owoc, ja sie na nic nie lapie:) Jestem kobieta z doswiadczeniem, naprawde. Mam za soba zwiazki. W tym 2 z netu wlasnie, ale bylo OK :) Jestem osoba bardzo racjonalna, rozsadna i wlasnie z mala tolernacja na jakies wybryki. wiec jesli czuje, ze cos jest nie tak,a odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje wycofuje sie z relacji. Nie mam cisnienia na zwiazek. Nie jest typowa kobieta pod tym wzgledem. mam kupe zajec, zawodowych i nie tylko. I sama ze soba nie nudze sie nigdy. Poza tym nawet nie mialaby kiedy. Ciekawa kwestie poruszylas... on glownie pisze z pracy, jak sam twierdzi, bo ma taka, ze na to mu pozwala... tzn pisze odpisuje po prostu na moje maile na sympatii, ktore ja psize w roznych porach... chcial sie ze mna zobaczyc jutro... ale jutro to ja mam rodzinna impreze swiateczna... wiec chcial w ktorys nastepny dzien... ja mam prace... zaproponowalam weekend.. zgodzil sie... ale jeszcze nie wie, ze pasuje mi tylko niedziela :D

Gość JA akurat miałam szczescie
i na sympatii poznałam super faceta. to odrazu sie czuje czy zaiskrzyło. moze byc fajnie ale bez rewelacji. u nas odrazu byc chemia i nic porozumienia. on odrazu mi oznajmił ze likwiduje swoje konto i tak zrobił.

Gość milaady
ja tak mialam dwa razy. w jednym zwiazku bylam 1,5 roku. w drugim 2 lata. tez zlikwidowalismy konta i nie bylo zadnych watpliwosci. No, ale skonczylo sie :) Zycie:)

milaady, na razie to może nie być nic niezywkłego- takie odpisywanie w pracy. Ale jeśli wasza relacja się rozwinie i ciągle będzie pisał tylko z pracy to na twoim miejscu zadzwoniłabym ot tak żeby pogadać popołudniu (bo np. cos ci się przypomniało i chciałaś mu przypomnieć-coś niezobowiązującego).

Gość Selena_G
Mnie się udało znaleźć partnera z mojego miasta na stronie www.diskret.pl. Mogę ten serwis polecić. W sumie nawet nie wiem jak to wygląda na innych stronach, bo mam konto tylko tutaj. Słyszałam tylko, że inne serwisy oferują anonse od profesjonalistek, co akurat mi średnio odpowiadało. Tutaj jest bardziej na poziomie.

Gość gość
3 randki i gość ma od razu kasować konto? Chyba cie cos pogrzalo..jak będziecie para oficjalnie i jak mówisz to będzie poważny związek to jak najbardziej,ale na tym etapie zadnie tego od faceta traci desperacji i kobieta bluszczem..ucieklabym gdzie pieprz rośnie