Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemy rodzinneeeee

18letnia córka w ciąży a 19letni syn gej

Polecane posty

18letnia córka w ciąży a 19letni syn gej Co zrobic w tej sytuacji. Jestem taka wściekła, córka 4 miesiąc w ciąży i powiedziała dopiero teraz i w dodatku problem syna. Mąż też załamany, powiedział że wolałby aby było odwrotnie.

ale jaki to problem że syn gej? ja nie widzę problemu byleby się zabezpieczał i hiv nie podłapał albo innej kiły a co do córki no trudno zdarza się alimenty i po sprawie

Nie wiem co robic, to jakies pieklo. Corka powiedziala nam ze chce teraz wyjdz za maz a dla niej to wyjatkowo za wczesnie na branie takie odpowiedzialnosci jak dziecko, malzenstwo, itp a syn???? to tez nas boli, nigdy nie mial dziewczyny, nic i teraz wykrecil nam taki numer. A moze by tak dziecko corki poszlo do rodzicow tamtego chlopaka i my placili bysmy alimenty? Teraz to wszystko spadnie na nas :(

córka da sobie radę mimo młodego wieku. nie ona pierwsza i nie ostatnia. jeżeli chcą brać ślub to dlaczego nie. to znaczy, że sie faktycznie kochają i że wiążą z sobą dalsze plany, a to tylko dobrze o nich świadczy. i nie pozwalaj jej rozstawać się z dzieckiem!!

no to znaczy że jednak córa odpowiedzialna skoro chce brać ślub i razem z facetem wychowywać to dzieciątko :) ciesz się a co do syna no ludzie bez jaj mamy XXI wiek takie rzeczy się zdarzają przecież mu jaj za to nie obetniesz że woli chłopców

Gość a ja mam pomysł jak rozwiązac
problem :) Jak córka urodzi to wasz syn będzie się opiekował dzieckiem i poczuje potrzebe ojcostwa :) czyli zapragnie baby