Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Czy mam u niej jeszcze szanse?

Polecane posty

Chyba spodobałem się jednej dziewczynie, spoglądała na mnie, odwracała się za mną, ale mi choć się podoba to udawałem że jest mi obojętna. Teraz ona też się popatrzy ale już nie jak wtedy. Sprawia wrażenie jakby mnie olewała. Chciałbym do niej podejść i pogadać ale nie wiem czy mam jeszcze jakieś szanse. Myślicie że już jej się przestałem podobać?

Gość mkfk
Więcej szczegolow- po ile lat macie, na jaka dziewczyne wyglada, wczesniej sie patrzyla bo ty sie patrzyles czy podobales sie jej, jak myslisz szczerze? i czy byla jakas sprawa ktora moglaby byc przelomem w tym? ile czasu sie patrzyliscie?

Gość hfsdsdrgh
niezła z ciebie ciota. zamiast ją teraz ruchać to żalisz się na kafe. laluś :O

Gość lopae
miała ochote kopsnąć ci szpary, a ty to zaprzepaściłeś, jak typowy pedał 🖐️

Mamy po dwadzieścia pare, wygląda na porządną dziewczyne (o to Ci chodzi), napewno nie wygląda na latawicę itp. To ona zaczęła się pierwsza na mnie patrzyć. Nie było żadnego kontekstu między nami, po prostu kontakt wzrokowy. Nie wiem ile czasu się patrzyliśmy. Kilka miesięcy. Nie codziennie ale ze 2 -3 razy w tyg.

no to w koncu zaczela Ci sie podobac jak Cie olala czy wczesniej udawales ze Ci sie nie podoba tak zeby sobie samoocene podniesc :D ? plączesz sie w zeznaniach

Jakbym chciał sobie podnieść samoocene to bym się z nią umówił i już się nie odezwał po spotkaniu.

ale powiedz cos wiecej - to jest szkola,praca czy co? macie wspolnych znajomych?wiesz cos o niej?