Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurw...

narzeczony perfidnie wyśmiał mój prezent.. prosto w oczy

Polecane posty

Gość wkurw...

zazwyczaj śpi nago a jak istnieje możliwość że ktoś jest w deomu imu wejdzie do pokoju to w bokserkach, kupiłam mu piżamę za 150zł naprawdę długo na nią zbierałam a on wybuchnął śmiechem i powiedział że mu się na emeryturę przyda, po czy rzucił ją na sam dół szafy do rzeczy w których nie chodzi, wziął prysznic ubrał się w bokserki bo był do spowiedzi i żartuje że nie może mi się tak pokazywać i śpi:o ale mi przykro... faceci ;(

Gość ...............q
ale masz problem :)

Gość urabura
Nie wpadłabym nigdy na to, żeby facetowi kupić piżamę. Chyba, że poszedłby do szpitala

Gość wkurw...
no ale co w tym złego...

Gość wkurw...
spał nago jakby go co najmiej nie byłostać na piżamę :/ no i dalej będzie spał :/

Gość urabura
W prezencie daje się rzeczy, które ktoś chcialby dostać... widocznie nie chciał piżamy a za ta kasę mogłaś mu kupić coś, co sprawiłoby mu ogromna radość

Gość wkurw...
ale gdyby Twój facet spał ciągle nago nie wkurxzałoby Cię to?:(

Gość najszybciej123
chama wybrałas to chama masz kobieto

Gość urabura
Gdyby to sprawiałoby mu przyjemność, nie miałabym nic przeciwko. Prędzej kupiłabym jakieś fajne bokserki, skoro tak lubi

Gość wkurw...
nie odzywam się do niego bo bardzo się starałam, on rano się skroił i mnie przeprosił i się w tą piżamę ubrał i chodził po domu i się śmiał:o:(

Gość urabura
biedny chłopak

Gość wkurw...
słucham?

Gość wkurw...
i jak szedł do pracy to powiedział "moja kochana piżamka kochanie pilnuj mi jej żeby mi nikt nie ukradł" :(

Gość towielkienic
szczerze mowiac nie dziwi mnie jego reakcja:D facet w pizamie? totalne aseksualny jest!!!

Gość towielkienic
albo to prowokacja albo po prostu masz swietnego faceta:) :D moj spi w bokserkach; a kiedy mu zimno na gore zaklada t shirt, jeden z tych, ktore ma do spania wlasnie w zimowe noce.

Gość wkurw...
:o co jest w jego zachowaniu takiego świetnego...

Gość dftrdtrtrt
hahaha jaki śmieszny ten twój kolo :)

i ty sie zalisz ,ze facet spi nago...smieszna jestes . Super, to normalne i nie zmuszaj nigdy faceta do spania w pizamie, ile ty masz lat....Dziwne to jest twoje zachowanie i sam pomysl kupienia pizamy, wstyd i jeszcze oczekujesz ,ze cie przeprosi albo sie ucieszy. Podobno to twoj narzeczony, a wcale go nie znasz. Normalny facet spi albo nago albo w bokserkach, a jak zimniej to naklada t-shirt, a w ostrej zimie jakies dresiki, ale pizama to do szpitala. Poznaj swojego faceta lepiej. Jak dla mnie super gosc i ma swietne podejscie do ciebie, bo ja za takie fochy to bym cie wywalila za drzwi.

Gość wkurw...
oj wy nie rozumiecie... że ja się naprawdę starałam....:( on się teraz ze mnie naśmiewa:(

Gość a Ty w czym śpisz autorko?
:P

wkurw... jego penis tak cuchnie ze kupilam mu ta pluszowa pizamke w kroliczki ma taka klape na tylku na guziki i w nocy bede go piescic palcem przez ta klape... a wy nic nie rozumiecie?? gratuluję inteligencji:/:/:/ już chyba nie będzie problemu

Gość kingsongs..
heheh no nieźle niewyobrażam sobie męża w piżamie, pewnie tez by mnie wysmiał:)) no pomysł prezentu totalnie nie wydarzony, aleś wymyśliła:)) mało który facet spi w piżamie, no chyba ze chory albo w spzitalu.. a tak to bokserki i ewentualnie koszulka. dziewczyno wyluzuj i przyzaj mu sie ze sie starałas ale to niebyl dobry pomysl a twoj facet zareagowal prawidlowo wiec sie nie czepiaj.

Gość a Ty w czym śpisz autorko?
nie przejmuj się, aż tak:) chciałaś dobrze, a Twój facet nie lubi piżamy i tyle... a że się naśmiewa to nic takiego, co mu pozostało?:D Ty też to bierz z humorem ;)

Gość hahhhahahahahahaha:D Padłam:D
autorko opowiedz mi coś więcej bo jestem strasznie ciekawa jak to zrobił rano że ją ubrł i co mówił :):D

aj :( no to było tak, że budzik mu zadzwonił się obudził i się jeszcze prtzytulił a ja mu zabrałam rękę a on że oj kochanie pogniewałaś się za to, że nie chciałem piżamy, przepraszam i się w nią przebrał potem na mnie skoczył i się nabijał, że jest najseksowniejszy, że nie chciał jej wieczorem ubrać bo nam się żaluzja jedna zepsuła i się bał, że go sąsiadka zobaczy i będzie coś chciała a on ma tylko mnie kazałam mu z siebie złazić, i tak mnie pocałował na siłę no i potem jeszcze się przeglądał w lustrze i się śmiał zrobił sobie jedzenie oczywiście w tej piżamie a potem kazał mi jej pilnowac żeby nikt nie ukradł:/

Gość hahhhahahahahahaha:D Padłam:D
to trzeba było to od razu napisac :D KObieto Twój mężczyzna jest ZAJEBISTY!!! hahahaha :D