Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostrasiostry-bardzowkurzona

Moja siostra jest bardzo nieodpowiedzialna i zalilaby sie najchetniej rodzicom!!

Polecane posty

Siostra ma 26 powiem o niej jedno ze jest bardzo nieodpowiedzialna i w swoje problemy chce zaangazowac cala rodzine. Otoz w wieku 19 lat urodzila dziecko. Facet ja zostawil a ona 2 lata po urodzeniu dziecka znalazla nowego gacha i sie do niego wyprowadzila. Co sie okazalo? ze ten facet ostatnio zaczal bic dzieciaka, siostra powiedziala mi o tym, ja jej tlumacze ze musi ona jakos to wytrzymac, jakos dac sobie z tym rade a ona wpadla na pomysl by powiedziec reszcie rodziny o tym. Rodzicom i naszemu bratu. Ja od razu wybilam jej ten pomysl z glowy bo cala rodzina leciala by jej do pomocy, nie, po prostu nie. Ona jest dorosla kobieta, odpowiedzialna za siebie i dziecko, niech sama sobie radzi z tym problemem, nas to nie powinno interesowac. Jak ja powstrzymac od tego by obarczala rodzine swoim problemem!

mysle ze rodzina jest najwazniejsza.moze siostra tylko w was ma oparcie aby powiedziec o takich rzeczach.to ze facet bije jej dziecko to nie jest normalne,moze potrzebuje waszej pomocy?

Napewno potrzebuje naszej pomocy. Rodzice, brat od razu beda wobec niej skakac ale nie ze mna te numery. Tak ogolnie to dobry facet, moze chlopak go w jakims stopniu sprowokowal, moze nie wytrzymal a jakby sie rodzice o tym dowiedzieli od razu zaczeli by skakac kolo niej.

autorko ale jeśli nie rodzinie ma powiedzieć o kłopotach ,które nawiasem mówiąc są moim zdaniem bardzo poważne, to komu ?rodzina jest po to żeby wpierać w dobrych i złych chwilach

Ale powinna sobie sama poradzic z tym wszystkim a nie obarczac wszystkich do okola swoich problemem. Pol roku poklocila sie z rodzicami i oni od tego momentu dziecka tez nie widywali bo siostra tego nie chciala.

ale Ty tu piszesz o jednym ważnym kłopocie! a mówisz jakby to była jakaś mega lista

Gość chyba jesteś zazdrosna
o swoją siostre! że rodzice będą skakać wokół niej a wokół Ciebie nie skaczą bo ona ma większe problemy...

Gość hazathyra
a dlaczego ma to ukrywać? to Ty jestes tą gorszą

Gość ja nie chce by ona wykorzystyw
ala swoja rodzine jak tylko moze, a tak bedzie

Gość hazathyra
czyli TWOJĄ rodzinę? Jesteś egoistką, rodzina jest po to, żeby sobie pomagać, i sie wspierac, czego sie boisz? Mamy nie ubędzie, jak siostrze pomoże.

Gość hazathyra
kobieto- on bije jej dziecko, a Ty jej radzisz, że ma to jakoś wytzrymać? Twoja osoba kojarzy mi sie z większą patologią, niż siostra, co za porada!