Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cripsssy

Mój chlopak umiera :(

Polecane posty

Gość cripsssy

Nie wiem co mam robic, siedzialam caly tydzien w szpitalu. Kazali mi jechac do domu i sie wyspac. Stram sie od 5 godzin i postanowilam wstapic tutaj. Nie sadzialm ze tu napisze kiedykolwiek. Mam dopiero 17 lat a z Michalem jestem 2 ata, ma bialaczke. Wszystko tak szybko si toczy. Nic nie da sie zrobic, zostaly mu max 2 tygodnie. Tak go kocham :( Boze wczesniej strasznie wybrzydzalam i ciagle klocilam sie z nim, jak chcialabym cofnac czas by znowu moc normalnie sie spotykac i przezyyc. mial ktos podobna sytuacje , jak to przejsc? nie wiem kompletnie co mam robic, zalamalam sie :(

Cuda się zdarzają...musisz wierzyć, że może być dobrze. Modlitwa...Będę też pamiętać. Trzymaj się

Gość Uroczy Roman
Później i tak do niego dołączysz. My z resztą też. :) To nieuchronne. Czy z choroby, czy ze starości. Lepiej oczywiście z tego drugiego.

Gość cripsssy
dziekuje za slowa wsparcia ...

Gość gpbjh
współczuję, a zrobilas odlew jego kutasa?

co wy se jaja rozbicie z czyjegoś cierpienia...nie kumam...

Gość ihhmbmv
trzymaj się on nie chce żebyś się smutała, nic nie możesz zrobić, niedługo będziesz miała nowego chłopaka i będziesz fair tylko nie zapomnij zapalać znicza na cmentarzu, a może jednak nie umrze?

Gość ale glupie prowo
:O

Gość egoistycznaegoistka
nawet jesli to prowokacja to poziom waszej reakcji na nia siega dna...

Gość ale glupie prowo
oczywiscie, ze to prowokacja, przeczytaj raz jeszcze jej posta:O Jakies gimgowno podnieca sie, ze moze siedziec do pozna i pisze takie glupoty nie zdajac sobie nawet sprawy z tego z jak powaznych rzeczy zartuje:O

Gość na zgage polecam
modlitwa ci pomorze wyleczyc z białaczki

Gość jarektorun
moze to i prowokacja ale.......... takie sytuacje sie zdarzaja- mi tez zostało maksymalnie kilka tyg zycia- zaawansowany nowotwor z przerzutami ktory został wykryty w styczniu tego roku. Zaczelo mnie cos pobolewac poszedlem do lekarza i od tego czasu wszystko potoczylo sie blyskawicznie. przez kilka lat wyhodowalem sobie nowotwor z przezutami na wszystkie wazniejsze narzady w jamie brzusznej. kilka operacji ale lekarze nie daja mi szansy nadzieji, najwazniejsze ze teraz juz nic nie boli ale nie mam sil wogole , schudlem 24 kg od stycznia jestem wrakiem czlowieka.

Gość gfghfghgj
taaa wczesnie zaczelas dziwko

Gość gfghfghgj
umierasz a siedzisz na forum? ;) weź sie w garsc, jeździj po swiecie, weź kredyt ;) a nie na forum siedzisz. uprawiaj duzo seksu, jedz to co lubisz najbardziej, rob cos!!! i modl sie przede wszystkim

Gość jarektorun
nie moge wstac samodzielnie z lózka a jesli chodzi o jedzenie tylko plyny przyjmuje.a co do siedzenia na forum - siedze na kafe od kilku ladnych lat ale sie nie uzalam nad soba