Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ema_podstepna_jędza

wpadka kontrolowana. hmmm, tylko jak?

Polecane posty

Gość ema_podstepna_jędza

mam 28 lat a mój zegar zaczyna głośno tykać. chcę dziecka. mój mąż, niby też. tyle tylko, że "jeszcze nie teraz bo... awans, mieszkanie, remont, wakacje, mały pies... " powodów jest tysiąc. wiem, że jeśli "przypadkiem" nie wpadniemy, poczekam na upragnione dziecko jeszcze kilka lat. przypuszczam że zaraz podniesie się lament, jaka to ja bezduszna jestem i męża chcę oszukać. no chcę. tylko nie do końca wiem jak. bo co mi z tego że moje hormony szaleją, kiedy to metoda "na wyskok" jest przeraźliwie skuteczna od trzech lat :(

Gość A może zainwsetuj
w globulki??Niby będziesz je wsadzała,ale ... Nie wiem jak twój ale mój by na to poszedł.

Gość Joa-----nna
Albo kup glubulki antynkoncepcyjne i probiotyczme , z kwasem mlekowym. Podmień listki i podczas stosunku wkładaj sobie przy nim, aby nie posądził Cię o to, że nie wkładałaś. Zamiast anty wkładaj probiotyczne, to jak "witaminy", nie zaszkodzą.

Gość ema_podstepna_jędza
globulki odpadają. wiadomo, że trzeba toto zaaplikować chwilę przed. jesteśmy raczej zwolennikami żywiołowego seksu i to niekoniecznie w łóżku. dodatkowo z tego co słyszałam globulki jednak dają objaw zaaplikowania, pienią się, rozpuszczają czy cosik. ten numer nie przejdzie. pigułki, niby bardziej... ale tu tez mam wątpliwości. ja to chyba bym cho chciała tak "trochę" oszukać. nie wiem czy umiałabym mu kłamać prosto w twarz, że się zabezpieczam a potem zrobić wielkie oczy - ojej, w ciąży jestem, jak to możliwe?

Gość ema_podstepna_jędza
zadam pytanie z rodzaju wybitnie naiwnych, ale co mi tam. czy istnieje w miarę spora możliwość, że gdy zaraz po wytrysku najzwyczajniej w świecie przeniosłabym palcem spermę z zewnątrz do wewnątrz, to może to się udać? czy musiałby mieć plemniki terminatory, by coś z tego wynikło? :)

Gość zxzxzxjjjjj
powiedz ze pragniesz aby skończyl w tobie ze chcesz to poczuc i ze nic sie nie stanie bo masz dni niepłodne- tyltko zrob to oczywiscie majac dni plodne a jak nie to udawaj ze bierzesz tabletki

Gość zxzxzxjjjjj
mozesz sprobowacze strzykawka wyjdz do lazienki naciagnij do sktrzykawki i wtrysnij w siebie