Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcy120

Problem z twarogiem na sernik

Polecane posty

Gość marcy120

Witam wszystkich serdecznie,piekąc dzisiaj sernik wykorzystałam twaróg tłusty mielony (nie taki w wiaderku, tylko w tzw."kiszce" - kiełbasce.Zrobiłam sernik, nie próbując smaku twarogu, i okazało się,że jest kwaśny(jednakże to nie był taki typowy smak twarogu) i tak się zastanawiam czy nie potruję rodziny-jestem początkującą w kwestii pieczenia czegokolwiek ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co chooooo
posyp grubo cukrem pudrem bedzie słodszy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marcy120
Dzięki za odpowiedź :) Sernik udał się znakomicie-z przepisową ilością cukru.Pozdrawiam!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość evka evka
najlepszy do serników jest moim zdaniem twaróg Oetkera w wiaderku ma aksamitną konsystencję i naturalny smak twarogu zawsze piekę z niego serniki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×