Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adelajda9999999

CZY MIALYSCIE TAKIE OBJAWY?

Polecane posty

Gość Adelajda9999999

Witam, marze o dziecku, i co miesiąc mam nadzieję, mimo że się zabezpieczamy, to jednak ten 1% nadzieji mam, aczkolwiek to absurd zapewne Jednak ostatnio rozmawialismy z moim facetem i tak doszliśmy do wniosku ze może jednak... więc się kochaliśmy bez zabezpieczenia, skończył we mnie, najprawdopodobniej była to owulacja, wg obliczeń parę dni pozniej też sie kochaliśmy bez Mimo że okres powinnam mieć dopiero ok 15/16 brzuch mnie boli od paru dni, tzn podbrzusze, wczoraj mocno mnie coś kuło, trwało to chwile, ale były to z 4 ukłucia dosyć mocne, nei wiem co się dzieje, hm.. No i jest mi nie dobrze, chociaz ciągle bym jadła i jadła, jedynie nei mam ochoty na słodycze, feee Czy mogą to być objawy ciązy?

Gość mnio
zrobisz test 2tyg. po seksie to się dowiesz. możesz też zrobić beta hcg z krwi w lab.

Gość no nie wiem, mnie często
boli brzuch, kłucie też nieraz odczuwam i jakoś w ciąży nigdy nie byłam, nie nakręcaj się tak, poczekaj na miesiaczke a jesli nie dostaniesz to zrobisz test i bedziesz wiedziala

Za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe. Zarodek mógł się nawet jeszcze nie zagnieździć, jeżeli w ogóle do zapłodnienia doszło.