Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przyszła mama ! :)

Co myslicie o tych butach?

Polecane posty

Gość HEEEJJ
W ZYCIU BYM TYLE ZA BUTY NIE DAŁA

Gość HEEEJJ
JA OGÓLNIE WOLE CO SEZON MIEĆ NOWE NIE LUBIĘ W TYCH SAMYCH CHODZIĆ A POZA TYM BUTY JAK BUTY NIC W NICH NADZWYCZAJNEGO MARKA TYLKO

Gość HEEEJJ
WIESZ W SUMIE JAK KASĘ MASZ TO CZEMU NIE

Pancerna kołdra- własnie do latania, do auta...:) Takie weekendowe:) Pozatym miałam na nie 20%zniżki, bo mój M.tez zakupił i tak sie udało. aaaaaaa po sklepach nie mam jakoś ochoty latać ani sily......

Gość dsfghjkl;
beznadziejne

Gość HEEEJJ
MYŚLE ŻE Z PEWNOŚCIĄ BĘDĄ WYGODNE CHOCIĄŻ MOGŁABYŚ ZA TO KASĘ MIEĆ TAKICH PAR BUTÓW Z 10:)

Gość wetwetwe
moim zdaniem bardzo łądne jeśli ktoś lubi taki styl (ja wolę wysokie obcasy)

Gość gnomczyk
całkowicie zwykłe.

Mój mąż lubi buty lacoste (nawet zimowe wybrał z tej firmy) . Buty się nie przebarwiają i nie drą w środku . Na pewno są wygodne ;p Ja osobiście bardzo rzadko chodzę w sportowych butach :)

Gość WERTZUIFGHJ12
wygladaja jak trampki za 10 zeta z lumpexu

Gość nikt nie je na sile, przeciez
jak na adidaski do latania do sklepu to sa zwykłe. Niemarkowe i też trwałe mozna dorwać ładniejsze i tansze. Np. McArthur robi dosc trwale buty - z tych tanszych firm sporotwych. A, stac mnie i na lacoste, jednak uwazam, ze nie ma sensu dawac kupe szmalu za but, ktorego zrobienie to 25zl.

Gość Lubię gumełe-balonełe
Nie są brzydkie.A 300 złoty to chyba normalna cena za markowe buty.

Nie rozumiem ludzi którzy piszą , że 'za drogie' , '10 par byś miała' . Obuwie sportowe ma być wygodne , nie może powodować pocenia się stóp , wchłaniania 'brzydkich zapachów' , odgnieceń itp . Niestety tanie sportowe buty tylko ładnie wyglądają - i to naprawdę trzeba się naszukać . Ja mam buty adidasa 3 lata . Rzadko w nich chodzę - jak już pisałam . Ale jak już je założę to po powrocie muszę je przemyć bo takie są umorusane . Dopiero w tym roku planuję wymianę . Wnioskuje po nicku , że autorka jest w ciąży więc porządne buty to priorytet . :) Rozumiem kupić tańsze balerinki , klapeczki , ale no obuwie sportowe muszą być dobre i tyle :)

Myslę tak samo jak Ty Estera ... ogolnie lubie styl sportowy wlasnie takie butki, koszulka, jakas bluza, jeansy... i wole wydac wiecej kasy na takie lacosty niż kupic wlasnie jakies nike wyprodukowane w Wietnamie... poza tym buty ze skóry nie niszczą nóg, jesli ktos ma problemy z potliwoscia czy tak jak ja z obrzekami...

ale tanie nie oznacza zle. Mialam mase tanich butow sportowych (kilka lat temu mialam taki styl, dzis juz nosze je tylko na silownie) i nigdy mnie nie gniotly, nic im nie bylo. tanie rozlatywaly sioe tak samo szybko jak markowenp. HD sa bardzo nitrwale

poza tym nie chodzi sie w 1 butach latami, prawda? prędzej się znudza niz zniszczą. trwałe to maja byc meble itp. ja kupuje wszystkie buty tanie i nigdy sie nie psują - mam ich tal duzo, ze kazdą parę nosze rzadko wiec sie nie niszczą. wole to, niz 5 par trwalych butow noszonych na okraglo. cena ta sama, jakos ogolna też. a mam ich wieej

Ale ja też mam dużo par butów , większość nie markowe , ale stawiam na skórę . P.ma też dużo par butów - ale on stawia na sportowy styl i kupuje tylko skórzane . Raz kupił buty takie za 90 zł - rozkleiły się po pierwszym wyjściu na siłownie ... Później służyły do pracy na działce babci ;)

Gość gość
Niestety nie mogę obejrzeć tych bucików, linki nie działają... Ale jeżeli szukasz jakiś fajnych sportowych butów, to zerknij tutaj: http://air-max.pl/ Nike to moja ulubiona marka :)