Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfdnewiufdbb

przykry problem :(

Polecane posty

Gość jfdnewiufdbb

mam taka dolegliwość, bardzo wczesnie rano-koło 6stej nie moge się wyprożnic...za to ok 7mej dostaje niemal biegunki, problem nie był odczuwalny póki niepracowałam, teraz mam zmianę na 7dma rano i wyjść do pracy muszę po 5tej przez co dostaje biegunki z drodze...

Gość otyła 17latka
słuchaj łykaj węgiel - pomaga - nie od razu - ale rezeltaty po 1 dniu stosowania widoczne natomiast stoperan - hamuje! biegunkę na jakiś czas - ale problemu nie rozwiązuje

Gość otyła 17latka
wiem o czym piszesz w październiku byłam w Egipcie i była masakra na całej linii niby hotel 5* ale inna flora bakteryjna zrobiła swoje czasem sadzilam ze nie zdaze dojsc z resteuracji do ubikacji - no masakra

Gość jfdnewiufdbb
stoperan hamuje ale na tydzień :( węgiel czasem biore ale specjalnych popraw nie widze-może za rzadko i za mało.. dzięki za poradę niektórzy tak maja wczesnie rano tlyko u mnie jest taki problem ze najpierw zaparcie a potem przeciwnie i to nagle, tylko wtedy jestem w autobusie :(

Gość otyła 17latka
wegiel powinnas brac conajmniej 2 dni - jesli problem nie ustepuje 5 dni 4-5 dawek dziennie jesli problem nie zniknie udaj sie do lekarza - mozesz odwodnic organizm pij miete, bardzo duzo wody i zwracaj uwage na to co jesz, co pijesz? -zywnosc a wlasciwie bakterie w zywnosci powoduja biegunke a moze jestes po kuracji antybiotykowej - antybiotyki rowniez wywoluja biegunke

Gość jfdnewiufdbb
problem mam odkad pamietam, ale wczesniej nie przeszkadzalo mi to w zyciu-praca na pozniejsze godziny i mialam czas rano.. jem w miare zdrowo, pije baaardzo duzoo..moze nawet za duzo..eh juz nie wiem, chyba przestane jesc zeby tak bardzo mi to nie dokuczalo

Gość otyła 17latka
problem z zaparciami - pij herbatki na zaparcia. ogranicz biale pieczywo na rzecz ciemnego - bogactwo blonnika, jedz jablka nie jesz smazonych produktow w glebokim oleju

Gość jfdnewiufdbb
ok dziekuje Ci bardzo :)