Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twarzitowszystkokokoo

na co faceci bardziej zwracaja uwage na twarz czy figure?

Polecane posty

Bo juz nie wiem, jak ma male piersi a ladna twarz to jest zdyskwalifikowana? A jak fajne cialo a letnia twarz to ok?

Gość glmertz
NA twarz , al figura tez ma jakies znaczenia . Ja na przyklad nie umówiłbym sie z dziewczyną która jest otyła . Ale twarz jest najważniejsza .

Gość jfcnnnm
na całość abyś nie miała krzywych nóg, zeza, wąsów, dużego pieprza i abyś miała wszystkie zęby

Gość jijio
beda pisac, zew na twarz, ale to gowno prawda. Przecietnna z twarzy kobieta z zajebistym cialem zwroci uwage kazdego, za to ladna twarz z kiepska figura juz nie bardzo

Gość Kendra25
Miło to czytać chłopaki że na twarz zwracacie uwage my dziewczyny też ale chcrakter tez jest bardzo ważny,że nie powien najważniejszy.

Gość Kendra25
Sorki za błędy...

to chyba racja z ta przecietna twarza, tylko teraz czym jest przecietna twarz?

tak, charakter ale pierwsze co sie widzi to facjate i cala obudowe wiec juz nie fantazjujmy w tym temacie o charakterach

Gość el chulo.
Jak ma małe piersi i ładną twarz to jest super,jak ma fajną figurę i kiepska z twarzy to nie interesuje mnie taka i jak ma brzydką figurę i ładną twarz to również mnie nie interesuje.

Gość el chulo.
Właśnie,jest takie powiedzenie "przyciąga uroda a charakter zatrzymuje"

Gość 0o9i8u7y
Wiadomo , że na początku jest kontakt wzrokowy ( uwielbiam kobiece pupcie ) a potem jeżeli dziewczyna mi się spodoba wtedy trzeba jakoś zagadać i wtedy bardzo ważny jest charakter dziewczyny tzn. chodzi o to aby nie odrzucała mnie na starcie tylko aby pogadała normalnie nawet jak się jej nie podobam. A w kwestii twarz vs. figura wybieram figurę chociaż jeżeli fajnie mi się rozmawia z dziewczyną to wówczas obie te rzeczy nie mają znaczenia.

Gość kakadyn
Na dupę.

Gość cootymmyslec
tak jak ktos napisał - twarz ważniejsza, ale twarzy poszukuję tylko wśród zgrabnych, nawet wychudzonych, bo kobiety zawsze tyją :O

Gość hjvfhjhvgjvghj
Ja zawsze zaczynam od dołu. najpierw nogi następnie tyłek na końcu twarz. Jak okazuje się niezbyt urodziwa to odpuszczam.

Może być ładna o figurze super modelki i być tępym przygłupem więc to nieistotne. najważniejszy jest rozum charakter.

Gość ffrfefef3wefr
ja mysle ze na figure, mam brzydka gebe ale za to fajna figure i ogladaja sie za mna

Gość Samotnik3546677777
17:46 [zgłoś do usunięcia] Michaił01 Może być ładna o figurze super modelki i być tępym przygłupem więc to nieistotne. najważniejszy jest rozum charakter. I tak taka będzie miała powodzenie i ogólnie lepsza dla niektórych... A charakter to na drugim miejscu, bo tak to teraz jest.

Przygłupy nadrabiają gościnnością krocza. Mają owszem wzięcie ale wiadomo do czego