Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verdis

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość Verdis

witam, cykle mam 29-31 dni ostatnia @ miałam 7.03 , w tym cyklu mialam pare zblizen z partnerem, stosujemy stosunek przerywany. Od paru dni boli mnie brzuch i troche piersi a jednak @ nie dostałam ;( czy mam czekac czy robic test?

Gość mnio
zrób jutro z rana test.

Gość patrycja2222
zrób test to bedziesz wiedziała

Gość bede mama pierwszy raz
pamietam swoje pierwsze objawy.. zaczely sie zaraz przed terminem okresu... bole podbrzusza jak przed okresem, bole piersi na okraglo i takie obrzmiale mialam, to tego ciagly apetyt na sex, raz mnie mulilo przy obiedzie ale jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy.. znaczy staralismy sie ale test zrobilam przed okresem 3 dni od planowanej daty, potem pojechalam na urlop, zmiana czasu wiec myslalam ze moze mi sie spoznia...ale wkoncu po 10 dniach od planowanego okresu zobaczylam 2 kreseczki;) mama mam zostac na poczatku wrzesnia;D

Gość patrycja2222
Do będę mama pierwszy raz... a byłaś bardziej senna i swedzialy i bolaly cie sutki i piersi ?? pytam bo ja też sie staram i nie wiem co myśleć o tych objawach

Gość bede mama pierwszy raz
przez pierwszy miesiac nie odnotowalam bardzo zmeczenia, bo w sumie bylam na urlopie za to sennosc owszem;) pozniej dopiero przyszlo i zmeczenie czestsze;) jhak masz jeszcze jakies pytania to pisz chetnie sie podziele doswiadczeniami;)

Gość Verdis
2 lata stosujemy stosunek przerywany i nic ;( to jak teraz mogło do czegos dojsc ;/ nie rozumiem

Gość Verdis
up up

Gość ja 12
lat stosuje przerywany i nie wpadłam, zastanawiam się czy coś ze mną albo z mężem może być nie tak.jak myślicie?

Gość patrycja2222
będę mama pierwszy raz : pytam ponieważ my staramy sie o dzidzie i nie wiem co o tym myśleć; od kilku dni okropnie swedza i bola mnie sutki i troszeczke ale mniej niz zwykle piersi do tego w ubikacji byłam dziś 8 razy ( jak do tej pory) i ta sennosc... tak długo nie pisałam ponieważ spalam :) więc nie wiem co o tym myśleć a test jak cos to dopiero po świętach.,.

Gość mooooonikaaaa
2 lata stosujecie stosunek przerywany i nic? No to kiedyś musiałbyć ten pierwszy raz:) Moja siostra stosowała 7 lat. No i na ósmy rok zonk... Urodziła córkę w wieku 40 lat:) Od tej pory już się zaczęła zabezpieczać a nie grać w ruletkę:)

Gość Verdis
poczekam na okres... brzuch pobolewa mnie tak jak na okres piersi tez bola i sa nabrzmiale jakby sie powiekszyly nieco. Jeśli nie dostane @ po świetach zrobie test ktorego sie strasznie boje . :(

Gość gfghgthg
dziwi mnie, że kobietom powiększają się piersi jeszcze przed zrobieniem testu lub tuz po :-P ja byłam w ciąży 2 razy i piersi powiększyły mi się dopiero po drugim miesiącu ciąży...

Gość patrycja2222
mi sie nie powiekszyly... poprostu są obolale i mają taka sina obwodke przy sutkach...