Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tragiczna jestem heh

Trafiłam na oszusta matrymonialnego !!!

Polecane posty

Gadałam z fajnym facetem tak mi sie wydawalo, a w realu byl niesmialy, zupelnie inna twarz, niski grubasek ,okolo 160 wzrostu ( ja mam 170 ) , łysiejący, informatyk . Podstępem wyłudzil ode mnie dane osobowe, teraz mnie dreczy chce spotkań :(

na fotkach to byl on tylko przerobil je w photoshopie :(

sram mordą

Gość galawukop
ja miałem żonę - oszustkę matrymonialną

wspolczuje :( jak rozpoznac takiego oszusta i krętacza?

Jeszcze nie spotkałem sie żeby ktoś wysyłas fotk, na których by źle wyszedł. Każdy wysyła takie na których wyszedł najlepiej ;) Jak nie chcesz kontynuować z nim znajomości, to mu to powiedz. Co z tego że ma Twoje dane.

Pisałam mu , mowilam ze nic z tego , ze nie bedziemy razem i ze sie nie dogadujemy. On chce zostac moim przyjacielem. Ciagle pisze na GG, Skypa, telefon, dzwoni czesto co u mnie? co w pracy? jak minąl dzien? Fajnie nam sie rozmawialo ,ale nie chce kontyunowac tej znajomosci. Nie podoba mi sie, w realu jest dziwny, czuje ze cos ukrywa. Typowy desperat ,chcial mnei całowac na ulicy.

nikt nie doradzi? mam isc na policje ?

Gość Aniaaniatoja :D
poszczuj szuje psem

nie.. juz nie odpisuje ,od tygodnia a on nie daje mi spokoju. Dzis napisał smsa czy bede sama w domu po świetach bo chce do mnie wpaść :( dlatego zalozylam ten temat. Nie wiem czy zglosic to na policje czy czekac

Gość motherkooooova
daj mi jego gg,to z checia go podrecze ze mu sie odechce :D nie martw sie,dyskrecja zapewniona,nie wydam cie lubie dreczyc takich starych prykow :D moje gg 39756315

425 15500

Gość motherkooooova
to jego gg? powaznie? ok nie martw sie,nic cie nie wydam ;)

Gość motherkooooova
on chyba niedostepny jest

Gość pytankoooo
piszmy do niego wszyscy :D

Tak jego :O Mam pytanie do bardziej obeznanych. Warto to zgłosic na policje? Cos z tym zrobią czy mnie oleją ? Naprawde dziwnie sie czuje gdy wracam do domu ,mam wrazenie ze ktos za mną idzie

Gość gość
uwaga na oszustkę to jej nr tel 694556549 zadzwoniła do firmy której właściciel jest obcokrajowcem i przedstawiła się za kuzynkę z polski ,powiedziała że ma problemy finansowe! UWAGA!!!

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
hahaha...i wszystko jasne,tak sie knca znajomosci zawiazane w necie :) nooo 90% prynajmniej. 1.nikt tam nie jest sobą...carujcy czarusie wysylają nei swoje fotki... 2.obiecują cacanki i klamią o sobie. 3,sa desperatami gdy juz czują ze cie maja....to nei odpuszczą. spokojnie,policja to ostatecznosc...jak ci sie nie pcha do domu i nie miesza ci w zyciu,nie przychodzi do pracy itp...tylko dzwoni ,to najpierw zmien numer:) 1.powiedz mu normlanie i spokojnie ze to nie jest to ..OZNAJMIJ stanowczo..i ze nie chcesz kontynuowac znajomsoci ,"milo bylo cie poznac,ale nie dzwon juz do mnie":) i czesc 2.gdy to nie pomoze bądz niemila,wredna,opryskliwa,arogancka,chamska...dosadna "spieralaj kurd*plu" :D Musisz mu zbrzydnąc :D 3.gdy to nie pomoze...powiedz ze poznalas kogos i 2 gi raz powiedz zeb ci dal spokoj... jak to nie pomoze to zmien numer...lub popros kolegę/brata zeby z nim pogadał -i przedstawil si ejako twoj dobry pryajciel-sympatia:D a jak napraawde juz gosc cie bedzie nękał... dzwonil,chodizl za tobą ,mieszal ci w zyciu...czy cos...TO OSTATECZNOSC-ZGLOS NA POLICJĘ ZJAWISKO STALIKINGU-PRZESLADOWANIA:) (UPRZEDZ go ze tak zrobisz,jak sie nie odczepi).

Gość martaaaaaaaaaaaaaaaaaaa373
eeej...z tego co piszesz to jest zwykly zakompleskiony,zaklamany desperat i nękacz.. a "oszust matrymonialny" (!!!) TO ZUPELNIE INNA OSOBA... to ktoś kto obiecał ci slub a uciekł...i robi to kazdej z pewnym celu :)