Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arturooooo123

Facebook, dziewczyna w której się podkochuje pochowała wszystko.

Polecane posty

Gość Arturooooo123

Cześć ostatnio mi się podoba pewna dziewczyna i chciałem sprawdzić jej profil na facebooku. Teraz są święta więc do niej zagadam dopiero po świętach, bo chcę osobiście z nią rozmawiać :P. Wracając do facebooku ostatnio co dwa dni sprawdzam jej profil facebookowy , zeby sprawdzic czy wciaz ma status: wolna :PP. A dzisiaj niespodzianka , pochowała wszystko swoj status zdjecia . Tutaj jest moje pytanie czy istnieje jakis program ktory pokazuje czy nieznajomi przegladaja twoj profil ? Bo nie chcę wypaść na jakiegoś seksualnego maniaka xD. Dzięki za odpowiedzi .

Gość Arturooooo123
Proszę odpowiedzcie

Gość Arturooooo123
Proszę chcę wiedzieć , bo nie wiem czy zagadać czy nie. Jeśli się okaże ze jest mozliwosc zobaczenia kto przegladal twoj profil na facebooku , to wstyd będzie :/ . Całkiem poważnie wyraziłem swój chęc zeby do niej zagadac.

Gość tinnyjustiny
Wiem ,że jest taka aplikacja "zobacz, kto oglądał twój profil" czy jakoś tak. Ale nie wiem do końca jak to działa bo sama tego nie mam. Nie wiem czy jak się to zainstaluje to potem się automatycznie wyświetla czy sie sprawdza tylko wtedy kiedy ma się ochotę. Może ktoś inny się wypowie.