Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotlet schabowy z jajkiem

sprzedam psy

Polecane posty

Gość Gość
Tak samo Mysia, jak kiedyś rozmawialiśmy i chciałem belga z holendrem - mieszańca. Mówiłem Ci kiedyś o planach próby mieszania, szukania lepszej rasy.

Gość edytaa.......22
Jeśli o ten temat chodzi - nie mam pewności. Podrzucę go jutro koleżance z TOZu, ona oceni czy tego typu ogłoszenie to już łamanie prawa. Jeśli tak, zgłosimy to.

Gość ihuhzttr
edyyyta ty jakas pojebana jestes,podrzuc do kolezanki,hahhaha myslisz ze ludzie w swieta nie maja co robic tylko temate z kafe czytac hahaha,nastepna poyebana dziffka

Sacryfical, na każdej porządnej wystawie psów rasowych jest ocena w klasie psów pracujących, jakbyś przypadkiem nie wiedział, ale pewnie wiesz :) Pozdrawiam i dobrej nocy życzę, bo późno się zrobiło, a jutro trzeba jakoś na śniadaniu wygladać ;)

Gość Gość
edytaa.......22 - zazdroszczę tak sprawnie działającej komórki hahahahahaha:D Gdyby autorka nawet była handlarką, to tylko ją wystraszyłaś i pewnie jutro utopi, albo z handluje cichcem:D Pełne gratulacje za takie działanie:D Ludzie nie pierdolcie głupot, bo aż ciężko się to czyta i kiepsko świadczy o Waszym IQ.

Gość 43345345345
ihuhzttr to autorka, tak samo jak te wszystkie inne piszące o "poyebanych idiotkach", sprawdzone und potwierdzone

Gość Gość
Ewa, 33 - proszę Cię................. Przez Naszą znajomość nie wypowiem się. Nawet Mysia podzieliła moje spostrzeżenia, Wiedza i umiejętności sędziów FCI są na poziomie akwarysty z podstawówki. Już kiedyś przytoczyłem popis sędziny która zdyskwalifikowała Filę Brasileiro za inochód :D Ich wiedza zapewne o psach pracujących musi być..........

Gość ihuhzttr
akurat sie mylisz ja nie jestem autorka autorka jest z pl a ja z daleka...

Gość trąbińskii
Każdy pseudohodowca tłumaczy to właśnie tak jak autorka. Każdy. Poczytajcie na dogo. Tłumaczenia tych ludzi to "to moje psy, niesterylizowane, więc się rozmnożyły, nie miałem na to wpływu, a przecież nie będę topił szczeniaków, a skoro z rasowych rodziców, to muszę dostać za to jakieś pieniądze". Przecież takie tłumaczenia nikogo nie interesują. Równie dobrze gwałciciel może tłumaczyć się swoim wysokim libido. Co innego miała napisać jak nie to, że to jej psy, które przypadkowo się rozmnożyły? Wpadła w panikę to napisała tak. Dokładnie jak każdy inny pseudohodowca. Samo ogłoszenie nie wiem czy jest przestępstwem, ale jeśli faktycznie zgłosi się ktoś podszyty pod kupca, a ona mu zgodzi się sprzedać psa to wpadła. Jest teraz w kiepskiej sytuacji, powinna po prostu wydać za darmo psy.

Gość Gość
Rosalinda Paczeko - sama widzisz jak sprawnie i inteligentnie działa wywiad ....... Gdybym miał funkcję kierownicza w takim towarzystwie, wypierdoliłbym takiego pracownika :D

Gość Gość
trąbińskii - Kurwa takie coś powinno się robić z głową i zdecydowanie. Co Ty chcesz wprowadzać, jeżeli za zakatowanie psa co najwyżej dostanie upomnienie, albo grzywnę. O czym Wy kurwa mówicie ? Przypominacie mi obserwatorów z ONZ w Somalii, czy Rwandzie jak patrzyli na mordujących się ludzi i jedyne co zrobili to udawali że coś wiedzą. Brak Wam jaj.

Gość trąbińskii
"Co Ty chcesz wprowadzać, jeżeli za zakatowanie psa co najwyżej dostanie upomnienie, albo grzywnę." Chyba parę lat temu. Od jakiegoś czasu wyrok pozbawienia wolności.

Nie oszukujmy się. Tu nie chodzi o żadną ochronę zwierząt tylko o biznes i wyeliminowanie konkurencji. Zresztą najnowszą ustawę przepchnął poseł zrzeszony w związku ..

Gość trąbińskii
A, i nie napisałem że za to pójdzie siedzieć. Ale dostanie wysoką grzywnę. Jeśli ktoś uprze się teraz, żeby ją ucyckać, podać się za klienta itp.

Gość Gość
trąbińskii - o czym Ty kurwa piszesz ? Gdzie Ty żyjesz ? Znam temat od kuchni.

Gość ihuhzttr
dobra a jesli ona bedzie tylko chciala za weterynarza i koszty utrzymana psa do dnia odbioru to to tez jest karalne_?watpie ....

Gość ihuhzttr
01:06 [zgłoś do usunięcia] Rosalinda Paczeko Nie oszukujmy się. Tu nie chodzi o żadną ochronę zwierząt tylko o biznes i wyeliminowanie konkurencji. Zresztą najnowszą ustawę przepchnął poseł zrzeszony w związku .. i popieram w 100% to co napisalas

Gość Gość
Szkoda że w realu nie jesteście tak skuteczni, jak w kłapaniu dziobem na tandetnym forum.

Gość ihuhzttr
ale o co Ci teraz chodzi SS?

Gość Gość
Chodzi mi o skuteczność tych internetowych przyjaciół zwierząt i prawa.

Gość ihuhzttr
no to tu Cie popieram,duzo zametu kazdy robi,tak naprawde maja to w dupie,byle sobie tylko pogadac i jakies swoje chore teorie przedstawic

Gość Gość
No cóż może zakończymy tą debatę

"dobra a jesli ona bedzie tylko chciala za weterynarza i koszty utrzymana psa do dnia odbioru to to tez jest karalne_?watpie ..." Ustawa jest tak skonstruowana, że można ją dowolnie interpretować na korzyść lub nie :) Teoretycznie nie będzie to karalne, ale na poparcie dobrze byłoby mieć rachunki.

Gość ihuhzttr
Dobranoc SS

Gość Gość
Dziewczyny, ustawa, ustawą...... Ale szlak mnie trafia jak wizę te tematy, bo ktoś zobaczył pieska bez budy i inni mu piszą dzwoń do TOZ, na policję itp. Przeważnie piszą, to ludzie z miast. Ci ze wsi nie mają pojęcia o czym do nich gadają. Zresztą prawdopodobnie jakiś policjant na wsi jak dostanie takie zgłoszenie to uzna to jako przeszkodę w obalaniu flaszki z kumplem na służbie. Na wschodzie kraju nadal jest połowa XX wieku. ZROZUMCIE ludzie z wielkich miast. !!!!!!!!!!!

Gość Gość
Tak.............. Najgorszy jest prostak, któremu wydaje się że jest PANEM, a słoma z butów wystaje.