Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZimoweButy

Bardzo ważne!

Polecane posty

Gość ZimoweButy

Witam. Mam 17 lat, a sprawa polega na tym, że dwa dni temu powinnam dostać miesiączkę. Kilka dni temu współżyłam z moim chłopakiem, ( proszę o wyrozumiałość, jesteśmy ze sobą ponad rok. ) sęk w tym, że on nie doszedł podczas seksu, poza tym zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Wiem, że nie możliwe jest to, abym była w ciąży, tylko po penetracji, kiedy on zdjął już prezerwatywę, zaspokoił mnie tak zwaną "palcówką", wiem, przez to też nie mogę zajść w ciąże.. Tylko słyszałam, że w płynie jaki wypływa z penisa przed erekcją, również mogą znajdować się plemniki. I pytania brzmią: Czy podczas zdejmowania prezerwatywy, mógł choćby niechcący, dotknąć tej wydzieliny? Czy dużo było przypadków, ciąży bez erekcji, a przez samą wydzielinę. Czy warto zrobić test ciążowy i po jakim czasie mogę go zrobić? Bardzo proszę o wyrozumiałość, nie jestem głupim dzieciakiem, ale sądzę że zawsze może być jakaś szansa na ciążę, a dziecka, póki co nie chcę. Proszę o normalne odpowiedzi i bez wyśmiewania. Z góry dziękuję.

Gość stara młoda
mógł- warto go zapytać nie słyszałam o takich warto- tylko dla twojje pewności 8jak sie bd stresowac to okres jeszcze bardziej sie opóźni...jak dla mnie nie zaciążyłaś- to jest trudniejsze niż się wydaje.. z tego co obczailam byłaś już w fazie lutealnej wiec komórka jajowa raczej już nie powinna być zdolna do zapłodnienia... Jak dla mnie nie ma się czego bać..okres moze sie spóźniać przez stres po prostu i inne czynniki zew...

Gość ZimoweButy
Tak właśnie myślałam, stres robi swoje, a ostatnio miałam dość sporo problemów, wolałam się jednak upewnić. Dziękuję. : )

Gość stara młoda
wiem ze łatwo mówić "nie stresuj się" ale na prawde tak uważam( to co wyżej) pozdrawiam

Gość ZimoweButy
Po Twojej odpowiedzi, tak się rozluźniłam, że już raczej nie będę się stresować. Jeszcze raz dziękuję i również pozdrawiam. :)