Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubkowa

czy jest jakas dziewczyna,której facet wazy tyle co ona?

Polecane posty

Gość heheheehee
piersi waza wiecej niz ptaszek i jajeczka stad i kobieta jest wazniejsza:-)

Gość dofifkalinka
to znaczy ze masz wage prawidlowa a twoje chlopie to cienki bolek.. niech je miske kaszy wecej codziennie

Gość natalia_1989
no to ładnie.. u mnie podobnie. ja 181cm/76-78kg a moj chlopak 189cm/70-72kg:-) ja jestem silna wysoka babą a on wysokim chudzielcem. inna przemiana materii wlasnie. jak zaczełam z kumpelą chodzić na siłownie prawie odrazu zaczęły mi mięśnie rosnąć i cycki sterczeć:-) uda po kilku miesiacach mialam jak przesla mostu, wiekszosci spodni nie mogłam juz włożyć. moje kochanie za to jak zaczęło na siłowni się produkować schudło jeszcze bardziej:-):-) wyglądaliśmy jak sportsmenka i niedożywiony chudzielec:-) no ale ja muszę ćwiczyć dużo bo bez tego ważyłabym swobodnie ponad 80kilo.. w łóżku jest zabawnie bo jak chcę się posiłować nie jest w stanie ze mną wygrać. jak się na nim rozłożę mogę go unieruchomić samym biustem:-))) a pantoflarzem też jest:-) nauczyłam go szybko co mu wolno a na co nie pozwalam. chodzi jak w zegarku i liże jak kotek:-)

Gość gość
Niech tylko poczuje normalną laskę to będzie zwiewał aż się będzie kurzyło :P

Gość gość
to jemu powinno byc glupio, wogole pociaga cie taki facet? dla mnie powinien wazyc 90

Gość gość
pociągają tacy mężczyźni,chłopięcy ...wrr normalnie :D

Witam jestem wysokim szczupłym chłopakiem mój wzrost to 178cm waga 68kg niedługo się zmieni bo zaczynam biegać. Moją wymarzoną wagą jest tak miej więcej od 50kg do 55kg. Dziewczyny możecie powiedzieć czy taki chuderlak by wam przeszkadzał że czujecie się przy nim "sportsmenka i niedożywiony chudzielec"? Tak z ciekawości czy dały byście radę go nosić? Mieć większą muskulaturę by wam przeszkadzało?

Gość manta2332
Dnia 27.07.2012 o 03:19, Gość heheheehee napisał:

piersi waza wiecej niz ptaszek i jajeczka stad i kobieta jest wazniejsza:-)

no więcej , jeśli ma sie co najmniej miseczkę B 🙂 Ja też ważę więcej niż mój facet , jestem cięższa o okolo 6 kg 

Gość manta2332

od swego faceta

Gość gość

inni uwazaja ze powinno byc odwrotnie a innym pasuje 🙂

Gość mannta2332
Dnia 27.07.2016 o 14:13, Niemasek21 napisał:

Witam jestem wysokim szczupłym chłopakiem mój wzrost to 178cm waga 68kg niedługo się zmieni bo zaczynam biegać. Moją wymarzoną wagą jest tak miej więcej od 50kg do 55kg. Dziewczyny możecie powiedzieć czy taki chuderlak by wam przeszkadzał że czujecie się przy nim "sportsmenka i niedożywiony chudzielec"? Tak z ciekawości czy dały byście radę go nosić? Mieć większą muskulaturę by wam przeszkadzało?

to troche za malo do Twego wzrostu, mozesz miec i 78 kg , ale jak sportowiec to moze okolo 70 chociaz