Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PomysłodawcaDziki

Randka w ciemno... ;)

Polecane posty

Gość PomysłodawcaDziki

Cześć wam, mam pewien pomysł. A mianowicie chciałbym zorganizować "Kafeteriową randkę w ciemno", jako iż na forum jest dużo osób samotnych to mój pomysł mógłby kilku osóbką pomódz. Chodzi mi o to, aby każda osoba samotna na tym forum wpisała się tutaj w dosyć prostym stylu. Czyli jak ma na imie, ile ma lat, gdzie mieszka(albo gdzie by chciała się spotkać), kilka słów o swoim wyglądzie, kilka słów o swojej osobowości, zainteresowania. Mam nadzieję, że ten temat pomoże kilku osobą na spotkanie swojej wymarzonej partnerki, bądź partnera. Bądźcie odważni nie bójcie się związku... ;) Pozdrawiam serdecznie.

Gość fajny pomysl ale poczekaj
z tym tematem do po świąt ;)

Gość wertyjikjhgfd
hahha przeciez to życiorys balwanie!!!

Wydaje mi się, że są już stworzone takie portale działające znacznie lepiej w tej kwestii niż forum. Nie wiem, może się myję, może moja ocena wynika z mojej "niesamotności" od dawna . :) Ale powodzenia w poszukiwaniu !

Gość PomysłodawcaDziki
Jest ich bardzo dużo, lecz wiele osób boi się z nich korzystać. Powodów jest wiele, od zboczeńców, po osoby myślące tylko o seksie. Z tego co się orientuję to na tym forum nie ma dużej liczby tego typu ludzi. A więc i szansa na spotkanie swojego wymarzonego partnera jest większa. ;)

Gość PomysłodawcaDziki
Fajnie by było jak by ten temat utrzymał się przez dłuższy czas. Ja nie szukam, po prostu po kolejnym temacie w którym ktoś użala się nad tym, że jest samotny/a wpadłem na pomysł tego tematu. I mam nadzieję, że komuś pomoże... ;) @kjdbfg Napisałem już że należy podać kilka informacji o swoim wyglądzie oraz o osobowości. Jak ktoś uważa to za ważne informacje to je poda, a jak nie to ich nie poda. Proste...

Gość kjdbfg
o co ci chodzi staram się, żeby się zgrać w pełni

Gość PomysłodawcaDziki
O nic mi nie chodzi. Po prostu odpisałem na twoje pytanie.

pomysłodawca - może ktoś podłapie, jednak na pewno będzie ten wątek "zasyfiony" rozmaitościami z niskiej półki. To chyba byłoby dobre na jakimś forum z administratorem, który to kontroluje i oczyszcza z pierdółek ;) i utrzymuje temat w temacie, że tak powiem, hm ?

Gość PomysłodawcaDziki
Z tego co mi wiadomo, to n a tym forum jest dosyć duże grono moderatorów. ;) I bym zapomniał, dzięki. Serdecznie proszę wszystkie osoby zajmujące się moderacją tematów o kasowanie tych bardziej "natrętnych" postów, co by porządek pozostał. ;)

Tak myślisz, że tutaj też coś takiego jest ? Jak czytam niektóre posty, to zastanawiam się, po pierwsze: dlaczego marnuję w nocy czas na takie głupoty wtedy ;) , po drugie i ważne w tej sprawie: dlaczego ktoś pozwala na robienie z tego forum takiego "gówna" - przepraszam, ale tylko to określenie tu pasuje.

Gość PomysłodawcaDziki
Nie raz byłem świadkiem, jak to nagle tajemniczo znikały posty o wątpliwej "jakości" a, że nie ma opcji usuwania postów... to musiały zrobić osoby odpowiednio uprzywilejowane. W nocy jest syf bo moderatorzy nie są robotami i też muszą iść spać. ;)

Obyś miał racje. W takim razie mogę życzyć powodzenia w realizacji pomysłu :)

Gość kjdbfg
fakt parę postów kasują

Gość PomysłodawcaDziki
Zobacz pod datą masz taki przycisk "zgłoś do usunięcia", służy do tego aby odpowiednie osoby zostały poinformowane i wkroczyły do działania... ;) I z tej opcji teraz skorzystam, ponieważ nie chcę aby były tu rozmowy nie związane z tematem. Pozdrawiam

No tak, nie zauważyłam. Wymaga to sporego poświęcenia ze strony osoby pilnującej tego, ale jeśli masz chęć bycia kimś takim ( i masz na to czas ?! ;) ) to można robić to w ten sposób.

Gość PomysłodawcaDziki
Zauważ, że ty też masz taką opcję. Każdy może zgłaszać posty, a więc nie tylko ja muszę pilnować porządku... Im więcej osób będzie zgłaszać tym szybciej "złe" posty będą kasowane... ;)

To powodzenia ! Nie jestem samotną, więc zapewne nie wrócę tutaj, ale oby coś z tego było . :) Dobrej nocy.

Gość MATIIII
czesc ja chetnie spotkam jakaś fajna dziewczyna :) mam 24 lata 180cm wzrostu i jestem z gdańska, ale moge sie spotkać w całym 3mieście :P

Gość bumcfk
up. Fajny pomysł ;)