Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święta święta

Są święta a Wy na kafe... Co tutaj robicie ?

Polecane posty

Gość Święta święta

Ten czas chyba z rodziną się spędza.

Gość aslk'sd
ale nie o 6 :50 :D wszyscy jeszcze spią ... :D ja np mam małe dziecko, które już wstało to i ja musiałam a wcalene nie miałam na to ochoty ;)

Gość Święta święta
No ale chyba jak się ma małe dziecko to trzeba się nim zająć ;) ja np już mam dość tych świąt..

Gość wystarczy pomyśleć....
niektórzy spędzają te święta sami...

Gość dfkfk
ja siedze w pokoju ,cala noc nie spalam.. a rodzina? mama i brat.. pewnie sniadanie zjemy a potem wszyscy w swoja strone..ojciec za granica, rodzina mala z ktora i tak kontaktu nie utrzymujemy albo nie zyje sporo osob..smutno jakos

Gość a CO mamy robić
i co cię to obchodzi?

Gość gdybym nie trafiła
do pewnego duszpasterstwa, miałabym teraz RODZINĘ z którą mogłabym spędzać święta. I nie wkurzać mnie.

Gość ej ty ludziku wyzej
co takie obiekcje, grzecznie zapytała to co za problem odpowiedzieć ?

Gość okropniezemna
Dla mnie nigdy nie ma Świąt... Rodziny brak, biednie, głucho i pusto. Gdyby były te pieniądze to by się chociaż poszło w odwiedziny do potrzebujących.

Gość KTÓRY LUDZIKU???
oszalałaś? ja mam ci odpowiadać bo ty pytasz??? chyba jeszcze sie nie całkiem obudziłeś.

Gość KTÓRY LUDZIKU???
obiekcje sie nie podobają 😠

Gość okropniezemna
dfkfk Ja Cię rozumiem. Nie mam nikogo praktycznie. Co to za Święta. Ciepło nie istnieje bez bliskich.Niestety. Smutne

Gość hklko9
ej ty ludziku wyzej co takie obiekcje, grzecznie zapytała to co za problem odpowiedzieć ? To bylo pytanie z sugerowana odpowiedzia, no i oczywiscie NIE brzmialo grzecznie. Kij autorke obchodzi co kto robi , ma swoj dom rodzine, niech sie nia zajmie. Tak przy okazji, co sama autorka robi Tutaj w TAKI dzien?

Gość okropniezemna
Jak zwykle wzajemne uszczypliwości w tym miejscu. Spytała po prostu. Nikt nie może odpowiedzieć normalnie? Zaraz jakieś obrażalstwo. Mi jest smutno w święta zawsze. Nawet jak wyjdę na spacer, to widzę wokół ludzi którzy są razem, pogodnych.

Gość Święta święta
Autor nie autorka po pierwsze , po drugie jest to temat dla tych którzy chcą odpowiedzieć a jak nie to niech piszą w innym temacie... Także obchodzi mnie to jak ktoś tutaj napisze dlaczego tu jest a nie zadaje takie pytania typu " a co cię to obchodzi " . Ja tu jestem bo nie mam nikogo bliskiego i poprostu nudno jest.

Gość to jest publiczne forum
i każdy może napisać w twoim wątku co chce. Nie wiedziałaś? już pare razy dowiodłaś swojego ograniczenia umysłowego.

Gość okropniezemna
Jak dla mnie to Ty właśnie to pokazujesz. Dorosly człowiek nie obnosi się arogancją w postaci wyzwisk za zwrócenie mu uwagi. Wybacz, ale skończ. Najwyraźniej nie trafiłeś/aś, bo tak się składa, że nie pisze ta sama osoba.

Gość jesteś śmieszna
i nadęta. przeciez widać że ty zaczęłaś wątek i ty się w nim żalisz. Wybij sobie z głowy że możesz kogoś pouczać i cos udawać, jesteś na to za głupia.

Gość Widzą czy nie widzą
No oczywiście że każdy może napisać tutaj co chce :) ale jeśli ktoś pisze nie na temat i zadaje głupie pytania to najwidoczniej ma jakiś problem ze sobą i chce tutaj w jakiś sposób odreagować tutaj heh. Więc nikomu nie zabraniam . Możecie się napinać a ja wracam do tematu :)

Gość Widzą czy nie widzą
i zaraz pod różnymi nickami będę opisywała jak przeżywam.

Gość okropniezemna
A może jednak przypomniałabyś sobie, że jeśli to forum publiczne i każdy może pisać jak sam napisałeś/aś, to jednak nie pisze tego jedna osoba? Ponadto brak kultury to niestety Twoja domena. Pogratulować.

Gość Święta święta
Pff niektórzy za dużo przebywają tutaj na forum i już mają jakieś halucynacje haha to ja założyłem ten wątek a nie ktoś inny . Ja się nad sobą nie żale tylko zadałem normalne pytanie a jak jakiś kretyn nie potrafi go zrozumieć to wypad !

Gość no, oprócz mnie
pisze tutaj jeszcze pewna tępa panienka, czyli ty.

Gość no, oprócz mnie
proszę, co za popis kultury osobistej.

Gość okropniezemna
Kocham desperatów, wyżywających się na forum internetowym.

Gość swienta juz sie zaczeły
w czwartek a dzisiaj jest koniec zakończenie wielkim obżarstwem

Gość Święta święta
Nom tym desperatom już tylko to zostało. Nikt nie zwraca na nich uwagi więc jeszcze jakoś próbują się pokazać he... Żal

Gość no, oprócz mnie
jesteś dość bezczelna pisząc "co wy tu robicie" i "ten czas CHYBA z rodzina się spędza" Nie tym tonem moja droga. Czego oczekujesz tępa dzido w odpowiedzi, że będziemy co pokornie przyznawać, że powinniśmy się wynieść bo ty tak każesz? naturalna odpowedź jaka sie nasuwa, to: Nie twój interes! Nikt ci nie będzie pisał tego co chciałabyś przeczytać.

Gość okropniezemna
Niestety, co zrobić.