Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Wesołego jajka!

Polecane posty

Gość gnu pierzchająco wierzgające
Aha...jesteś kobietą...i pewnie nie byłaś w wojsku? Zapewne Twój mąz naopowiadał Ci jakim to byl hojrakiem i jak sie nie dawał dziadkom, zapierdalał na lewizny i pił z dowódcą kompani gorzałe? Poza tym miał non stop urlopy za sstrzelanie i napierdalał kaprali? kurwa jak nie masz o czymś pojęcia to nie mędrkuj...

Gość do gnu
No cóż Twoja wypowiedź jest trochę niegrzeczna. Ja piszę, że owszem są przypadki znęcania się ale Ty dalej swoje, poza tym uogólniasz . Nie, nie mężulek ( co za ton ) ale mój Tata był w lotnictwie zgodnie z wykształceniem i zainteresowaniami, miło wspomina, dużo się nauczył n nie pił z dowództwem, nie bratał się , nie miał urlopów ( za dużo filmów oglądasz ) . Towim zdaniem mó ojciec jest jakims ****** bo wspomina dobrze wojsko ? Nie wiem ile masz lat ale wtedy to było wojsko a nie taka prowizorka jak dziś. W końcu chyba nie przyesięgałeś na ZSRR ?Więc skąd możesz wiedzieć jakiego posłuszeństwa wymagano wtedy ? Poza tym kilku moich kolegów poszło do wojska bo chcieli a nie że ktoś im kazał. Nikt ich siłą od cycka mamy nie odrywał. Nie wiem w jakim towarzystwie się obracasz ale męskie środowisko jakie mam wokół raczej nie chełpi się tym, że wypiliby kieliszek z kapralem to byłby obciach a nie powod do dumy. Może byli kotowani na początku ale o tym nie mówią, nie miauczą . Ale też nie robią z siebie chojraków. Mówią co ich interesowało bo mieli szczęście, że np. trafilli tam gdzie chcieli. Cóż jakby taki Looooser do wojska poszedł i nie chciał nic robić to nie dziw się, każdego by poniosło, tutaj na forum ludzie mają go po dziurki w nosie .

Gość Galaxxxxy234
e tam gnu nie przesadzaj nie badz mazgaj jak baba moj chlopak tez byl w woju i jak czasem opowiada to jest beka smiechu jak np kucharz rzucal miesem o sciane na ktorej siedzialy muchy, wszystko zalezy jaki masz charakter moze sie uwzieli na ciebie bo bylo po tobie widac ze sie nie nadajesz tam ? moj facet jest pyskaty, z nikim nie pil ani w karty nie gral ale po tym jak sie postawil na stolowce ( w slusznej sprawie) wiedzieli ze nie maja do czynienia z frajerem a do woja idziesz sie hartowac a nie do spa, wojsko ma nauczyc faceta radzic sobie, zacerowac cos, ugotowac, dyscyplina, a nie mamusia rosolek na stol i glaszcze cipciaka po glowce

Gość oj lusik
trochę zbaczamy z tematu ale na wszelki wypadek niech Loooosera nie biorą nawet do kuchni :) bo jeszcze wszystkich potruje

Gość Zuzanna Amelia & 8
Wszystkim wszystkiego najlepszego.