Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teraz mi już wszystko

weszlem wczoraj na czaterie wygadać się z problemów miłosnych

Polecane posty

Spotkałem tam obiekt moich problemów :( Najlepsze w tym wszystkim jest to,że ona mi doradzała jak najlepiej zapomnieć,że sama też przez to przechodziła itp Rozmowa miło się toczyła kilka godzin, w końcu wymianka fotami, wysyłam pierwszy Zaczęło się to ty?, coś podejrzewała,z faktów, które pisałem SZOK od razu przestała być miła,zaczęła mi cisnąć i oczywiście,że nie mam na co liczyć Podała mi powód, powód bezsensowny że jestem pojebany i że teraz wie,że mam na jej punkcie obsesje i żebym się do niej nie zbliżał,wcześniej myśłala ,że sobie jaja robię Gdy jej napisałem,że po prostu nigdy ci się nie podobałem, dlatego a co do reszty nie wiesz jak to napisać, ona jak wolisz tak to ok i że mnie nienawidzi a nie że nie lubi iże powinno się zrobić segregacje jak się tworzy klasy żeby ktoś taki jak ja nie chodził z kimś takim jak ona i wkurwiał ją swoja obecnością a na końcu dodała na koniec powieś się najlepiej jak mnie tak bardzo kochasz i hahahahahahahahaha chyba tylko to mi pozostaje,ale wole sobie podciąć żyły Wszystko kurwa dlatego,że na kafe są same skurwysyny i takie jak ona, niesty poznałem prawde najgorsza z możliwych, na prawdę mogła sobie darować i np mnie zablokować

Gość nhytgb
a jak sie tam wchodzi trzeba sie zalogowac? napisz mi tak krok po kroku co ?

Gość sdfg
Do-Coralick- ZESRAŁEM!!!

Ona też mi współczuła

Gość ja tez sie
"natykam" na mezczyzne.z ktorym bylam,mysle ze to nie jest przypadkowe,moze chce sobie udowodnic ze jestem taka jak mi to rzucił w twarz? chcialam spokojnie porozmawiac,ale chyba spanikował własciwie nie wiem chce mnie bardziej nienawidzić czy jednak troszke tęskni i w ten sposób szuka kontaktu ogolnie dziwne bardzo,i swiadczy o niedojrzalosci raczej