Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet27

Pytanie do kobiet w pracy które chcą romansu

Polecane posty

Gość taki jeden facet27

Jak się zachowujecie względem takiego pracownika ? Puki co podchodzę do tego bardzo na luzie i w formie biurowych żartów ,żarcików ,ale tak zauważyłem ,że jedna pani czasem walnie dwuznacznym tekstem np ,że mogę częściej odwiedzać jej pokój ,albo " czy zostaje dziś później w pracy" ja ,że "do rana " ,a ona "to gdzie będziemy spali bo ja też do rana zostaje ?" no to są żarty ,ale może jednak coś tam jej po głowie chodzi ? ..kilka razy widziałem jej stringi jak kucała coś tam przesunąć ...na dzień dzisiejszy to myślę ,że to moja wyobraźnia po prostu działa Pytanie jak to w delikatny sposób sprawdzić ? Jak posunąć się dalej żeby zachować subtelność i dwuznaczność ,ale żebym mógł się wycofać w razie czego bo pracy stracić nie chcę ,a gdyby to się wydało to bym wyleciał z hukiem :P Pytam panie ,które przeżyły taki romans z młodszym facetem w pracy ( niższym rangą ) jak takie coś się rozwija ? Kto inicjuje ? Przyznam szczerze ,że pomimo ,że kobieta jest atrakcyjna to jednak bardziej mi zależy na pracy póki. Ja mam w głowie taki scenariusz ,że pewnego dnia pod jakimś pretekstem oboje zostaniemy w firmie dłużej wcześniej nakręcając się przez dzień cały spojrzeniami , podtekstami , gestami ..po godzinach ona poprosi mnie ,żebym pomógł jej w pokoju coś tam przestawić i tam niby przypadkiem zaczniemy się ocierać o siebie delikatnie do tego spojrzenia ona zamknie drzwi na klucz i " do dzieła kowboju :P" ..rozmarzyłem się Dlatego pytam jak to wygląda w rzeczywistości ? Zanim dojdzie do seksu to jakie etapy się przechodzi

Gość on-wro
takściaż