Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem sobie..

Jak szukac pracy?? Nie wiem co moge robic!!

Polecane posty

Gość jestem sobie..

WItam mam problem z szukaniem pracy. Dodam ze chcialbym jakiejs pracy biurowej nie fizycznej ale kompletnie nie wiem co moglbym robic choc skonczylem az trzy kierunki studiow!! Energetyke, ochrone srodowiska i zarzadzanie alejuz 7 lat po studiach kiedy to wiedza nieuzywana juz wywietrzala to kompletnie nei wiem comoglbym robic po takich studiach w biurze???? Jakiej pracy biurowej mozna szukac?? Przegladam ogloszenia o prace a tam wszedzie szukaja kierownikow,specjalistow itp referentow i takie tam.... no i te wymagania!!! Wszedzie KOMUNIKATYWNY jakis jezyk - glownie angielski lub niemiecki a najlepiej oba no i doswiadczenie na podobnym stanowisku minimum rok lub chociaz 6 miesiecy. Czego tutaj szukac i gdzie jak takie sa wymagania pracodawcow ? CO po takich studiach robic?? Kompletnie nie wiem czego szukac :-( Przeciez w Warszawie do Kvvrwy nedzy chyba pracy nie brakuje??

Gość Urszula tralalala
i wlasnie dlatego ludzie po studiach nie maja czesto pracy. Bo koncza studia a nie wiedza co maja po nich robic, wchodza na kafe i pytaja co po takim kierunku mogliby robic...masakra jakas!!! wysylaj i roznos ogloszenia gdzie sie da nawet jak chca miec kogos z doswiadczeniem. Ojjj dziewcyznko studia nie zawsze = mądrość

Gość prawiczus pospolityy
angielski to zna kazdy , teraz to sie liczy francuski zaawansowany .

Gość karawaaaa
co ty mozesz wiedzie Urszula

Gość jestem sobie..
No nie wiem nie bardzo chyba wysylac wszedzie CV bo chca tez list motywacyjny a to nie latwo napisac pod dane stanowisko gdzie jest kupa wymagan skomplikowanych :-( Nie wiem wlasnie z czym bym sobie poradzil a z czym nie.Mi sie wydaje ze z niewieloma rzeczami sobie poradze - chyba tylko z jakimis prostymi a nie cos bardziej skomplikowanego bo nie mam prawie zadnego doswiadczenia ... :-( i tu jest problem. Juz nie mam sily szukac pracy a zyc z czegos trzeba i jakas prace wykonywac chocby za najnizsza krajowana poczatek a potemmoze cos lepszego sie znajdzie tylko problem w tym ze nawet w glupim sklepie jak szukaja na sprzedawce to wymagaja doswiadczenia na podobnym stanowisku minimum ROK !!

powiem ci jak ja ci radzę :) załóż własny biznes.ja mam własny lokal i zajmuję się profesjonalnie krochmaleniem :) pensja godziwa,praca fajna.jeśli masz tylko możliwości to załóz własny biznes,firmę,sklep :)

powiem ci jak ja ci radzę :) załóż własny biznes.ja mam własny lokal i zajmuję się profesjonalnie krochmaleniem :) pensja godziwa,praca fajna.jeśli masz tylko możliwości to załóz własny biznes,firmę,sklep :)

Gość jestem sobie..
Moze ktos jeszcze odpowie?

Gość jestem sobie..
Poradzi ktos cos jakiej pracy mozna szukac w mojej sytuacji? Niby mam trzy kier. studiow ale doswiadczenia prawie zadnego i tu jest problem bo tak na prawde jakiej pracy biurowej moge wiec szukac?? Co moglbym w biurze robic?

Gość ta jaki
tak bisnes ? Ale jaki dzis się opłaca ? Tyle firm i małych przedsiebiorstw sie zamyka. padają.

Gość jestem sobie..
Podnosze, moze dzisiaj ktos poda jakies rady?

Gość tryuiui
masz ponad 30 alr i nigdy nie pracowales,kto cie utrzymuje?

Gość jestem sobie..
utrzymuja mnie rodzice.... Moze ktos cos poradzi jakiej pracy mozna szukac bez jakiegos szczegolnego doswiadczenia?