Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Co o tym myślicie o takiej sytuacji: Gadam sobie w czwartek albo piątek ze szwagierka i ona proponuje żebyśmy z mężem przyjechali do nich w niedziele czyli dziś tak koło 15 . Wypijemy po drinku itd i mówi żebyśmy oboje pili i zostali na noc. Nie mamy dzieci jak coś. No i jk kupiłam piwo i blue curacao i zrobiłam trochę jedzenia i już się zbieramy a tu nagle szwagier jej mąż dzwoni i mówi że ich nie ma w domu i jak będą to zadzwonią żebyśmy przyjechali. Niby koło 18. Będą. Trochę mi się to nie podoba bo tak się nie robi. Teraz nie wiem czy. Jechać jak będą w domu czy olać ich.

Gość brednie i tyle
Mamy to w dupie:)

Chodzi mi o to czy to ma sens jechać skoro ona mówiła że będą w domu cały dzień i nigdzie nie jadą itd a teraz to jak będą w domu to mamy przyjechać. Nie chce się tam pchać na siłę.

Gość brednie i tyle
Jedź, nie jedź, rób co chcesz skad mamy wiedzieć czego chcesz?

Gość Kasia80264239
w dupie cie maja szwagierko, widac ze jakas paranoiczka, jak ma problem od razu na forum z kazda bzdura pomysl troche lbem

Gość jklifvfgf
ja bym powiedziała jak zadzwonią-zeby to przełożyć skmoro imk dzisiaj nie pasuje to nic na siłe

rób co uważasz zadzwoń zapytaj czy sie widzicie bo nie wiesz i tyle po za tym troche nie bardzo zachowanie

no nie za abrdzo. Być moze nie planowali na dzis nic i ktos ich zaprosil nagle ale skoro sie umawiali z toba to raczej sie tak nie robi, ze schodzi sie z domu. Ja bym chyba dzis juz nie szła do nich

nie dziwie sie też bym była zła no ale co poradzic

Wkurzające też jest to że się umówiliśmy że zrobię coś dz jedzenia i zrobiłam krokiety z warzywami i kurczakiem i tortille zawijane. Naprawdę sld przy tym napracowalam i teraz takie coś.

Gość malenka69692
sołońce jak mieszkasz niedaleko biłgoraja zapraszam do mnie:)

Gość kolka123456
daj sobie spokoj autorko, ja tez nienawidzę takiego zachowania, odpisz ze umowicie sie innym razem i tyle, nie ma co drazyc tematu. zrobcie sobie z mezem kolacje przy swiecach ;)

Gość Tak sobie myślę..
Ja bym odpuściła.Tak się nie robi.

Gość edrftghyuio90
I dobrze. Olali Was. Potem może z 19 by się 21 zrobiła :/ Ja nie znosze takich sytuacji. Jak sie umawiam to konkretnie a nie takie zwodzenie.

Gość ffdfdss
dobrze zrobilas, a o ktorej tego szanownego sms wam wyslali z litosciwym zaproszeniem??

Gość ffdfdss
a juz widze, o 19, wiesz, ja mysle ze oni tylko napisali io tej 19 bo tak wymada i glupio odmowic ale wprawdzie nie chcieli was dzisiaj u siebie ,dovrze zrobilas

Gość radze nie kupywac
idz juz spac

Gość dzony oh dzony łer juuuuu
nie trawie takich ludzi. zaprosili was z braku laku-na to wyglada. pozniej pisza,ze jak chcecie to przyjedzcie. smiech na sali. wyszlo na to,ze cos im wypadlo,ktos ich gdzies zaprosil nagle i ten ktos byl wazniejszy niz wy:) super rodzinka;)