Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyhth7ytyeruy

co faceci mysla sobie, jak widza krostki itd na wzgorku i udach od golenia?

Polecane posty

Gość tyhth7ytyeruy

od depilacji i golenia zawsze mam podraznienia i krostki,masakra, nigdy sie z nikim nie przespie,bo sie nie pokaze:/ a usuwac musze, bo mam mocne i daleko wychodzace owlosienie :/

Gość kormoran
myślą że masz podrażnienia od golenia:)

Gość tyhth7ytyeruy
ale to jest blee, takie krostki,czy to was obrzydza,albo sprawia ze nie macie juz ochoty na nic?

Gość sdfg
on ma ruchac a nie gapic sie Tam:P

Gość kormoran
no właśnie co jest ble?nie przesadzaj to się zdarza

Gość pantofelkok
jak moja ex takie miała to jak zobaczyłem te krosty tozwymiotowałem na nią :o

Gość tyhth7ytyeruy
hehe :) ja nie wiem,dlatego sie pytam,jako kobieta patrze na swoje cialo bardzo krytycznie niestety:(

Gość ja mam podrazneinia
od kremu do depilacji, a po goleniu nie..

Gość maggiponaggi
ja mam podrażnienia od wszystkiego, więc albo krosty albo odrosty. nie można mieć wszystkiego ciule.

Bez obaw. Po każdym goleniu staraj się zakładać bieliznę bez sztucznych dodatków (wiem, że to trudne i drogie). Ponadto, możesz przemywać zawsze skórę i maszynkę wodą utlenioną (powinna zredukować bakterie), po myciu to samo. W pełni tego nie usuniesz, jeśli nie golisz się regularnie, bo wrażliwa skóra szybko się nie przyzwyczaja. Unikaj chemii (nawet kremów do tzw. skóry wrażliwej), w nocy najlepiej śpij bez bielizny. Swoją drogą wielu facetów ma podobne podrażnienia właśnie po goleniu na twarzy, a jakoś nie mają z tego powodu kompleksów :)

Gość eterereehe
descofianza - nie mam 15 lat, robilam juz wszytsko co sie da zeby nie miec krostek i wrosnietych wlosow, jedynie lepiej jest w lato, bo slonce wysusza syfki,ale nie bede z tego powodu latala na solarium w zimie:/ faceci ogolnie sie niczgeo nie wstydza,a i mnie by u faceta cos takiego nie przeszkadzalo, ale wiadomo, wszedzie gdzie sie nie spjrzy lnasuje sie gladkie piekne szczuple kobiety,a ja jestem taka niedoskonala:/ sama sobie sie nie podobam, wiec nie moge myslec ze sie spodobam komus innemu.

Gość eterereehe
jozinas - zostaw krotki zarost? jasssne, od brzucha az do pol uda mam zostawic krotki,kłujacy, twardy zarost. naprawde czulabym sie baaardzo kobieco:P