Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAROLA211089

WASZE ZDANIE NA TEN TEMAT?WAŻNE

Polecane posty

MOŻE ZACZNĘ OD TEGO ,ŻE PO ŚLUBIE JESTEM 3 LATA Z MĘŻEM JESTEŚMY 7 LAT.PEWNEGO DNIA DOWIEDZIAŁAM SIĘ OD KOLEGI MOJEGO MĘŻA ,ŻE MNIE ZDRADZA Z DZIEWCZYNĄ OD NAS ZE WSI ON WSZYSTKIEMU ZAPRZECZYŁ I UWIERZYLAM MU,ŻE NIC MIĘDZY NIMI NIE BYŁO.PO PÓL ROKU A MIANOWICIE W DZIEŃ KOBIET ZADZWONIŁ DO NIEGO TELEFON I TO BYŁA ONA PYTAŁA SIĘ CZY JEST SAM W DOMU ON ODPOWIEDZIAŁ,ŻE NIE I TEMAT SIĘ SKOŃCZYŁ ROZŁĄCZYŁA SIĘ MI DAŁO TO DO MYŚLENIA I NIE ZOSTAWIŁAM TEGO TAK POJECHAŁAM DO NIEJ DO ZAKŁADU DO PRACY ONA JEST TAM WŁAŚCICIELKĄ I PYTAM JEJ CZY MIAŁA ROMANS Z MOIM MĘŻEM ZAPRZECZYŁA,I POJECHAŁAM DO DOMU ZA TYDZIEŃ DOWIEDZIAŁAM SIĘ,ŻE OPOWIADAŁA SWOIM PRACOWNICĄ ,ŻE MIAŁA Z NIM ROMANS ALE MI TEGO W TWARZ NIE POWIE.ZAŁAMAŁAM SIĘ ZAŻĄDAŁAM OD MĘŻA WYJAŚNIEŃ ZAPRZECZYŁ MÓWIŁ,ŻE MU NIE UFAM ITP WKURZYŁ SIĘ I POJECHAŁ ZE MNĄ DO ZAKŁADU TEGO JEJ JA NIE WCHODZIŁAM TYLKO ON I BYŁY TE PRACOWNICE ZEZWAŁ JĄ,ŻE OPOWIADA BAJKI ITP ONA ZAPRZECZYŁA,ŻE TAKIE COŚ GADA I POWIEDZIAŁA ,ŻE JA MAM COŚ Z GŁOWĄ I ZMYŚLAM.CO O TYM SĄDZICIE?

Gość raztrzy
jesz kupska?

Gość niekonieczny
ja tam myślę, że potrzebna jaest w tym kraju rewolucja, ze wzgledu na wysyp debili i cfr.

Gość dowiedziałaś sie
od kolego męża? to trzeba było najpierw z mężem do tego kolego jechać, bo może on cię wkręca? :) ale wszystko możeliwe na tym chorym świecie 💤

mój mąż stwierdził,że on zmyśla ale nie ma zamiaru do niego jechać,bo jak to on stwierdził przyjdzie na niego czas.Ja już sama nie wiem co myśleć!

on twierdzi,że nic ich nie łączyło ten kolega twierdzi,że łączyło ta pannienka też tak twierdzi przed swoimi koleżankami a przedemną,że nic nie mieli powiedziała,że nie powie mi tego,bo nie chce robić dymu!

Gość a po co do niego dzwoniła
wtedy, i skąd wiesz o co pytała

bo opiły się w dzień kobiet ona i te dwie pracownice słyszałam co mówiła tylko,że potem jak mój mąż zadzwonił to stwierdiła,że głupio wyszło pijane były a ona chciała motor dla brata bo słyszała,że mój mąż niby ściąga z zagranicy

Gość niekonieczny
no weź daj dupy sąsiadowi to skończa sie te kurna problemy

mysloe ze wasze malzenstwo to jakis zart....bez wzgledu na to czy cie zdradzil czy nie;/ mysle, ze strasznie sie wzajemnie ponizacie ale za to dostarczacie rozrywki innym;-))