Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Mama mi zawsze mówiła że jestem sliczny :D a dzis potwierdziła to żona kuzyna

Polecane posty

Ojj zejdz na ziemie kochany :) Widze ze teraz na kafe prubujesz zablysnac bo wsrod dziewczyn to ty szczescia nie masz zadufany w sobie d.u.p.e.c.z.k.u ;)

Gość ajdhaskf
To nie on... pewnie sobie żarty z kogoś robi.

Ojj zejdz na ziemie kochany :) Widze ze teraz na kafe prubujesz zablysnac bo wsrod dziewczyn to ty szczescia nie masz zadufany w sobie d.u.p.e.c.z.k.u ;)

Obawiam sie ze to nie podszyw :) Pisze z tym osobnikiem na gg. Nie wiem czy on taki serio jest czy nie. Jedno jest pewne...dziwny typ

Spawac,naprawiac sprzety,rabac drzewo i wiele innych to sama potrafie. Tu chodzi o cos innego,ale ty i tak tego nigdy nie zrozumiesz bo zyjesz w innym swiecie opetany sexem :D Czemu sobie wmawiasz ze ja na ciebie lece?

nie przyjade :P nie chciallas moze juz wkrotce znajde ukojenie zostalo 9 dni Zapomniałem nakręcić czas I zapomniałem rozpocząć nowy dzień W zagubionej przestrzeni trwam Cały świat płynie obok gdzieś A może ja jestem opowieść Zmęczonych ust Znudziłem się Bogu W połowie, w połowie Nie ma już nic Nie ma już nic Nie ma już nic po tamtej stronie Nie ma już nic Nie ma już nic Nie ma już nic za ścianą powiek Nie potrafię dokończyć spraw I nie potrafię wypełnić własnych słów Jutro zginie ostatni ślad Zapomnicie że byłem tu A może ja jestem opowieść... Nie ma już nic... Jeszcze raz mógłbym zmienić kształt Rozpiąć skrzydła i frunąć nie zważając na strach Jeszcze raz, przecież sposób znam Tylko nie mam już siły Tylko nie wiem jak Nie ma już nic...

Gość no cóż//
Ani śliczny ani przystojny. Taki mongoloidalny jesteś. Może jakaś się zlituje i cie zechce; ludzie mają różne zboczenia.