Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość te quiero puta

pytanie do mężczyzn - co oznacza jeśli facet głaszcze mnie po głowie?

Polecane posty

Gość te quiero puta

Co oznacza jeśli facet głaszcze mnie po włosach na głowie? potrafi tak głaskać przez godzinę, czasem też i po szyi. Bardzo go lubię, ale nie wiem co on o mnie myśli.

@ te quiero puta 20:05 zapytał/a: "Co oznacza jeśli facet głaszcze mnie po włosach na głowie? potrafi tak głaskać przez godzinę, czasem też i po szyi." zanim przyjdzie odpowiedź, powiedz poproszę: - co czujesz jak On tak robi? - jak się zachowujesz? (siedzisz nieruchomo i czekasz aż przestanie?) - rozmawiacie o czymś w "międzyczasie"? - nie rozmawiacie i patrzysz np: czy robi to "równo"? i komentujesz.... clue ---> co robisz w takiej sytuacji? ___________

Gość te quiero puta
dzięki za odpowiedzi:)

Gość Amerycki Amerykanin
NIech zgadnę, on ma dziewczyne??

Gość te quiero puta
"zanim przyjdzie odpowiedź, powiedz poproszę: - co czujesz jak On tak robi?" Czuję się bezpieczna, zapominam o świecie i cieszę się chwilą. "- jak się zachowujesz? (siedzisz nieruchomo i czekasz aż przestanie?)" Nie. Siadamy na łóżku i zaczynamy oglądać film. Zanim film się skończy to ja leżę ze swoją poduszką, on leży gdzieś obok na swojej. Zaczyna głaskać moje włosy, ja się uśmiecham jeszcze bardziej i pozwalam chwili trwać. "- rozmawiacie o czymś w "międzyczasie"?" Rozmawiamy o różnych rzeczach, począwszy od ładna dziś pogoda, za tydzień impreza, po tak, znam tą piosenkę. "- nie rozmawiacie i patrzysz np: czy robi to "równo"? i komentujesz...." Zamykam oczy i odpływam.

Gość Amerycki
Czy on ma dziewczynę???

Gość te quiero puta
@kefir_i_szczypiorek_pycha i jaka rada? @Amerycki ma.

@ te quiero puta 20:34 pyta: "@kefir_i_szczypiorek_pycha i jaka rada?" a jak TY myślisz? Może zapytać Go, czy właśnie "prostuje mi włosy" bo są lekko kręcone? (Nie gniewaj się ale --> jakie pytania taka odpowiedź) ________________

Gość poetycko do dee
a czy wiesz co znaczy towj nick idioto!!!!1

Gość te quiero puta
@kefir_i_szczypiorek_pycha Pytanie jest takie, bo sytuacja jest taka:) Naciskanie wszystkich dlaczego nie mam faceta mnie już męczy, więc postanowiłam się rozejrzeć wokół i potrzebowałam spojrzenia na tą "relację" z boku. Dzięki za radę. @poetycko do dee Tak, wiem co oznacza mój nick. Nick ten został użyty celowo.

@ te quiero puta 20:55 "@kefir_i_szczypiorek_pycha Pytanie jest takie, bo sytuacja jest taka Naciskanie wszystkich dlaczego nie mam faceta mnie już męczy, więc postanowiłam się rozejrzeć wokół i potrzebowałam spojrzenia na tą "relację" z boku. Dzięki za radę. " - jest OK. Serio . I kciuki. ______________________

Gość gość abdul
po prostu bada czy masz mocne włosy czy jak za nie chwyci to może dobrze wprowadzić prącie wprost pod nos swojej kozy

Gość gość
Jesli glaszcze po policzku lub pod oczami to znaczy, ze Cie kocha i chce, bys czula sie przy nim bezpieczna ;)

Gość gość
Moim zdaniem facet jest w tobie zakochany. I w taki to sposób wyjawia swoje uczucia. Obawia się posunąć dalej np przytulić czy pocałować. Takim głaskaniem daje ci do zrozumienia o swoich uczuciach i czeka na odzew z twojej strony.

Gość gość
A ma może kota lub psa?