Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kororowa

5 bolących guzków na wargach sromowych

Polecane posty

Gość Kororowa

Przeszukałam cały internet i nic nie moge znależć więc licze na wasza pomoc. jakies 5 dni temu zauważyłam podskórny twardy guzek na lewej wardze sromowej, twardy i bolący, myślałam ze to jakiś pryszcz choć w życiu nie miałam pryszcza w tym miejscu, ale guz był zlokalizowany pod skórą, wiec zaczełam smarować kremem i zniknął, wczoraj pojawił się następny po tej samej stronie wielkosci ziarenka grochu, ale nic z niego nie wycieka, skóra wygląda normalnie nie jest nawet zaczerwieniona, dzis pod prysznicem odkryłam ze mam 5 takich tworów na całym wzgórku łonowym, bolące i twarde, ale to nie pryszcze... Vo to moze być? Jestem już strasznie spanikowana.....

Gość Kororowa
Jakieś pomysły?

Gość aabbbbbbbbccccc
masz jakies zapalenie, leczy sie to antybiotykami i mascia, ktora przepisze ci ginekolog, idz jak najszybciej bo : sama sie nie wyleczysz, bedzie bolalo i bedzie ich wiecej, moga sie nawet "roeniesc" na okolice drugiej dziurki

Gość mbvnbvnv
kłykciny konczyste wirusa HPV ??????

Gość kororowa
A jakas konkretna nazwa? na te bolące podskórne guzki? na mojej małej :/

Gość Lady_79
Z tego co piszesz to poczatkowe objawy opryszczki,idz szybko do ginekologa bo bedzie bardzo bolalo wiem bo to mialam.

Gość pestka28
doraźną ulgę może przynieść provag żel, ale myślę że ginekolog będzie lepiej wiedział, rzeczywiście może to być objaw opryszczki

o boze opryszczka? :( ja to kilka razy mialam ale dalo sie wycisnac :( ja mialam takie guzki pod skora, normalnie tego nie widac ale podczas dotykania podczas wyczuc mi sie zazwyczaj pojawial jeden ale pomiedzy wargami albo na wzgorku :(

Gość kororowa
Ja dalej mam te guzki..ale to nie opryszczka! bo nie dawała by obiawów od 3 tygodni.... to coś z gruczołami.... agnieszka a jakie ty masz dokładnie objawy?

Gość kororowa
Jak widziałaś/eś mieszki włosowe na mniejszych wargach sromowych to ci szczerze gratuluje :D Jak nie masz nic do powiedzenia to zamilcz........ aha i guzki nie są zlokalizowane pod naskórkiem, tylko pod skórą właściwą, wiec zamilcz ponownie ZAPALONY MIESZKU WŁOSOWY ::D;D;D;D;D;D;D

Gość :):):):(:(:(
IIIIIII

"a g n i e s z k a _ o boze opryszczka? ja to kilka razy mialam ale dalo sie wycisnac ja mialam takie guzki pod skora," WYCISNĄĆ? kurwa co za swiat:O

Gość sdsfsf
A do ginekologa to nie mozesz isc. Zreszta twoja sprawa, ciebie cipka piecze, twoj problem.