Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kobieta***

Nie chce mi się spać?

Polecane posty

Gość omasz2555
zapaz sobie melise

Gość Igotmaschinegun
"Nie chcę mi się spać?" To jak tego nie wiesz i o to pytasz to kto ma wiedzieć? My?

Gość karnavalony Józio
Kobieto-szczel se kupe na dobranoc.To pomoże

znak zapytania w tytule to tak jakoś bezmyślnie postawiłam :-( Ale ostatnio mam problemy ze snem. 23 to ja dopiero odżywam :-)

Browar. Albo pare lampek wina jak tak koniecznie musisz. Po co marnowac czas na takie pierdoly jak sen.. Nie lepiej rozjechac menela na pasach?

Pijany kierowca Browar. Albo pare lampek wina jak tak koniecznie musisz. Po co marnowac czas na takie pie**oly jak sen.. Nie lepiej rozjechac menela na pasach? Nie piję alkoholu,więc nic z tego. A menel to też człowiek

Tak to już czasem bywa. Ja sypiam 3h na dobę i więcej nie mogę. Łyknij sobie procha na sen, ewentualnie strzel stakan wódki... . . . ..........albo nawet dwa.

Co to znaczy śpi? Powinien cie tak przerąbać, żebyś nie potrafiła chodzić. Co to za facet?

HMS Petard Co to znaczy śpi? Powinien cie tak przerąbać, żebyś nie potrafiła chodzić. Co to za facet? On już zapomniał jak to się robi:-)

To rozwiązanie doraźne. Powinien cię dzióbać regularnie. Chcesz zamienić faceta na proszki?

przez kafe co chwile przewija sie temat "niedopieszczonych" kobiet... ;D ostatnio jeden w astrze (za 2700 bo to bylo wazne) po lodziku zwial i o minecie zapomnial... tak tylko mowie bo generalnie jak czytam to padam ze smiechu... ;)

Pijany kierowca Jak zapomniał to ty go zgwałć ^^ ...i awantura gotowa, bo spać mu nie daję :-(

Zawsze jest inne wyjście. Zapodaj proszki facetowi, wymień go na innego, albo kup sobie wibrator.....ewentualnie poszukaj kochanka Rozwiązań jest bardzo wiele. Udane życie seksualne to w małżeństwie chyba podstawa.