Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultraone

Kochałem się z nią godzinę, a ona nie doszła

Polecane posty

Gość ultraone

Jak w temacie, zaznaczam, że gra wstępna miała miejsce, a mój penis nie jest mniejszy niżprzeciętny, raczej nieco większy. Trochę mnie to załamuje... Jak myślicie co może być powodem takiego stanu rzeczy?

Gość Nerwówkaaa
hmm... A może coś zażyła nieodpowiedniego i wtedy z tego co wiem, nie mozna dojsc

Gość djfskdfj
wiekszosc kobiet nie dochodzi pochwowo...zawsze was oszukujemy hehehe wibrator jest lepszy od was

Gość ultraone
Jeden z pierwszych. Nieodpowiedniego? W sensie alkohol, trawka?

To,że nie doszła nie znaczy,że nie było jej dobrze. mOże dziewczyna nie ma orgazmów pochwowych i tyle. Nie ma się co spinać.Pogadaj z nią i tyle.

Gość Nerwówkaaa
cos gorszego.. Najlepiej jest pogadać :)

Gość ultraone
Wiadomo rozmowa najlepszym rozwiązaniem. Jednak nie mam koncepcji jak zacząć taką rozmowę, żeby jej nie urazić no i żeby to jakoś w miarę wyszło ;)

Zanudziłeś ją. 😴 Z badań wynika (być może byli to amerykański naukowcy, ale nie pamiętam :classic_cool:), że jeżeli kobieta przeżywa orgazm to wystarczy jej ok. 5-15 minut stosunku. 🖐️

Gość kjdakjh
E tam...czasem tak bywa i już.

Gość rutynowo smietanka na cycki
Moze ma lechteczkowe orgazmy,pobudzaj ja palcem podczas pukania..a

Gość Darrida.25
zapytaj jej

Gość Vivvianne 21
prawie nigdy nie dochodzimy, nie rozumiecie, że u nas liczą sie emocje i klimat a póxniej fizycznośc, gdyby mój facet mnie słuchał i robił, mówił to czego pragnę to pewnie miałabym orgazmy

Vivvianne.. no to strasznie mi przykro ze Ty prawie nigdy nie dochodzisz :O zmien moze chlopaka albo technike bo to zal sie tak niepotrzebnie meczyc :D Wielkosc penisa ani dlugosc stosunku nie maja nic do tego czy sie dochodzi czy nie.

Gość Vivvianne 21
ale ja wiem, że nie chodzi o dł. członka! ja po prostu lubię, jak by to powiedzieć...żeby facet przed mówił sprośne rzeczy, no wiecie, to mnie podnieca, żeby był dominujący i władczy, żeby rządził, niestety mój obecny to jakaś fujara więc nie mam szans na orgazm, jestem sfrustrowana bo on nie umie/nie lubi/nie chce "o tym" rozmawiać

Gość Vivvianne 21
na początku znajomości, kiedy jeszcze mnie zdobywał, naprawdę nie wyobrażam sobie takiego życia:(

Gość Vivvianne 21
jestem dość otwarta, lubie seks w różnych miejscach, to też mnie nakręca, czasem go namówię ale generalnie mam wrażenie, że ta sfera nie jest dla niego tak ważna, nie żebym była wiecznie napalona, ale częstotliwość, taz na tydzień to dla mnie za mało

Gość Vivvianne 21
no i on też tak może z godzinę ale nie rozumie, że nie osiągnę orgazmu bo nie było podstawy, tego wstępu... tak więc jest to dla mnie godzina męki, podczas których on myśli, że dużo z siebie daje i powinnam być zadowolona:( a ja myślę, matko niech to się skończy bo jestem już zmęczona

libido sie nie zgralo :O tak bywa. mam zreszta podobnie :) maz moze raz na 2 tyg a mnie hooj strzela. radze sobie jak umie ha ha ha... wyjscia nie masz, albo z nim pogadasz albo znajdzisz innego

Gość Vivvianne 21
Gdyby mój miły pchał mi do cipy dolary całymi rolkami w banknotach po 100$, och tak zielone do mojej cipy i miałabym orgazmy jak stąd do Chicago, ale jest biedakiem i nie mogę dojść, co innego jak daję na ulicy, za pieniądze zawsze dojdę, choć grzyb y które mi wyrosły w okolicach dobytu to nic przyjemnego.

Gość Vivvianne 21
słaby podszyw:(

Gość Vivvianne 21
Mam słabe zwieracze i kleksami trasę znaczę :P

Gość Vivvianne 21
:( to spadam stąd