Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjgsdjsgfjgdf

czy tak zachowuje się facet który zdradza?

Polecane posty

Gość hjgsdjsgfjgdf

jest za granicą bardzo rzadko się widujemy ale już jak się widzimy to jest super jest kochany a jak przychodzi rozstanie to często płacze wczoraj powiedział ze jeszcze 3 tyg (do końca mojej szkoły) i chocbym nie miala tam pracy to i tak mnie zabierze świąt nie spędził z rodzina tylko ze mna co jest bardzo dziwne bo ma dobry kontakt z nimi nie wiem juz chyba panikuje jak czytam tu forum a codziennie nowy watek o zdradzie ale moze bardziej doswiadczone osoby sie wypowiedza gdyby zdradzal to staralby sie tak bardzo? tesknil? plakal?

Gość hjgsdjsgfjgdf
no tak bo jak placze to ciota-wcale nie on jest po prostu wrazliwy i uczuciowy. w sumie nie mam ale skad mam miec pewnosc co on robi tam skoro nie widze

Gość kapelusnik 02
po prostu tęskni

Gość hjgsdjsgfjgdf
nie nie to nie o to chodzi mu wprost tego nie powiem i na pewno tak nie bedzie tylko zastanawia mnie jak sie zachowuja faceci ktorzy zdradzaja

Gość hjgsdjsgfjgdf
wiem ze teskni caly czas to powtarza no i widac to po nim ale przeciez gdyby zdradzal to by nie chcial tak bardzo zebym przyjechala do niego?

nie rozumiem po co zastanawiasz sie czy facet cie zdradza "ale przeciez gdyby zdradzal to by nie chcial tak bardzo zebym przyjechala do niego?" to juz wiesz, ze cie nie zdradza

Gość hjgsdjsgfjgdf
no w sumie...