Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edytka11

chlany poniedziałek

Polecane posty

Gość ziroł0
Zgadzam się w 40% :D

Gość Eowyn
Co prawda to prawda :classic_cool:

Gość lajla90
Ja na wódkę nie mam ochoty, ale na pewno napiję sie czegoś innego, też z %.

a ja mam dobry rum... więc ja podwajam stawkę, zgadzam się w 80%! :) jutro bym miała silny kac... ale to sie nie wydarzy, bo mam 2kc , więc biorę paczkę tabletek 2kc extreme i lecę do znajomych pod wieczor:]

Gość Eowyn
Wódki nie lubię, za szybko mnie bierze :classic_cool: Ale COŚ sobie dziś na pewno chlapnę :D

Gość Eowyn
Niech już będzie wieczór :classic_cool:

no to z umiarem pić trzeba :) albo przynajmniej mieszać z wodą albo czymś jeśli tak szybko bierze :p

Gość ziroł0
Też czekam do wieczora :)

Gość Eowyn
No ja wódkę przyjmę ew tylko w jakimś gustownym drinku, gdy nie czuć jej smaku i zapachu :classic_cool: a tak to najchętniej się poję martini ze spritem i cytrynką

Gość szisza :p
to wbija do mnie:p mam dwie poloweczki i czteropak piwka:p

to uważajcie na kaca :p bo dzisiaj bedzie fajnie wesoło a jutro... lepiej nie mówic :0

Gość A jaaaaa chleję
Ch w dooooope facetom. Każdy to kuta, nieważne co by przed wami zgrywał, to i tak ciągle mu mało. robi mnie kantem, a mysli, że o tym nie wiem. Naiwne dziecię. Dziewczyny jak się odegrać? Jestem chętna, jhestem pijana i powoli coraz bardziej załamana :(

Gość szisza:p
po takich swietach to powinien byc tydzien wolny:p bynajmniej dla mnie, zebym doszla do siebie:p

hehe, dla mnie niekoniecznie aż tydzień wolnego :] wczoraj nieźle popiłam ze znajomymi lecz , że wzięłam 2kc podczas picia czuję się bardzo dbrze :) żadnego bólu głowy ani nic :>

Gość Eowyn
Ja też pochlałam :classic_cool: ale kaca nie mam

hehe też troszku popiłam - świątecznie, rodzinnie i aż się prosiło:) tylko dziś do pracy- dlaczego nie było wolnego, nie rozumiem. ale kacyka nie było:) 2kc oczywiście pomogło, ale szczerze mówiąc/pisząc raczej za dużo nie wypiłam bo ta praca dziś;/

no rodzinnie to aż miło popić :> było bardzo wesoło szczególnie z wujkami jak już za dużo wypili... biedacy, nie znają 2kc i pewnie i oni się z kacem męczyli ..

ojjj Ci wujkowie, byałm w święta na wsi u babci i był taki jeden, przyszedł juz dobrze zrobiony i moim zdaniem przyszedł zaleczyć kac alkoholowy;P chciałam mu dać 2kc ale stwierdziłam, że jednak mi się bardziej przyda:) zresztą jemu i tak wszystko jedno pewnie było...ale szczerze współczuję takim ludziom, mają zdrowie...

no z tymi wujkami to zawsze się ma jakieś przeboje :] ale pewnie z upływem lat i z przyzwyczajenia te ich objawy kaca nie są tak mocne jak dla nas : )

oj dajcie spokój, jak ja nie lubię takich "upierdliwych" niby śmiesznych, podpitych wujaszków! nie potrafią się zachować i tyle... A co do kaca, idę jutro po 2kc, bo mam zamiar sie napić jutro i chcę się obudzić w niedziele w normalnym stanie. O!

hehe, u nas zawsze tacy wujkowie rozbawiają młodsze towarzystwo :) no skoro idziesz na imprezke to życze udanej:) nie zapomnij o 2kc ;;p

a dziękuję dziękuję:) imprezka się udała, 2kc było na posterunku wstałam jakieś 3 godziny temu i zero kaca:) a imprezka ok 5 się skończyła więc uważam ją za bardzo udaną:) jutro mam wolne w pracy wiec może i dziś coś by się przydało przy działać;)

hehe no skoro tak to korzystaj :) ja niestety w ten weekend nie poszalałam zbytnio:( ale może na następny coś będzie więc wrazie czego już mam w torebce naszykowane kac tabletki 2kc:) ale na wszelki wypadek dokupię dla znajomych :p

witam, bez kaca:) bardzo przyjemnie się obudzić w poniedziałek, bez pracy i bez kaca po piciu:) 2kc skuteczne jak zawsze:)

no to bardzo dobrze:) też lubię po imprezce obudzić się jak nowo narodzona :p i jesczze jak nie trzeba iść do pracy to już bajka :]