Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonkaaa...

Wczoraj mój mąż...

Polecane posty

Gość Żonkaaa...

Powiedział mi żebym przefarbowala włosy na czarno bo bardziej się mu w takich podobałam. A ja od dawna marzyłam aby wrócić do mojego koloru- blondu a gdy wreszcie to osiągnelam to on wystrzelił z czymś takim :-/ czuje że się mu nie podobam już a nie chce zmieniać koloru na czarny bo chce mieć ten co mam a poza tym na czarnym za bardzo widać pierwsze siwe włosy których ja się wstydzę:(

oj tam;) sie przejmujesz glupotami:) grunt abys ty sie dobrze czyla w tej fryzurze;) a mu jak nie odpowiada to niech sam sie przefarbuje:D

Gość bezdomny Zenek
Zawsze mówiłem żonie co ma z sobą zrobić. Zawsze to robiła A ja i tak popychałem inne :p

Gość Żonkaaa...
Kafeterianka wiem i nie mam zamiaru robić się na czarno ale mnie to zabolalo bo wiem że mąż gustuje w ciemnowłosych bo jego była miała ciemne a jak się poznaliśmy to ja też miałam ciemne. A jego brat też ma ciemnowłosa żonę.

Gość kapelusnik 02
jak mozna tak rezygnować z siebie, nie zmieniaj się dla niego, nie warto

Gość Żonkaaa...
Zenek- "mówiłem", "robiła" ha ha ha aż wreszcie nie wytrzymała i cie wywalila z domu i jesteś bezdomny! A ty CIPKOWATA czy jak ci tam sama jesteś łachmanem- idź daj komuś swoją cipe bo widać że ci się nudzi.

Gość Żonkaaa...
Kapelusnik- dzięki. Ukłuło mnie to prosto w serce co powiedział mi mąż i widział jak na to zareagowałam. Potem mnie przepraszał za to co powiedział.

Gość znak zapytaniaaaaaaa
no i?

Gość bezdomny Zenek
Sam sie wyniosłem :D Ni jak da się znieść natrętną babę :D I zawsze chciała na jeźdzca :( I to codziennie :(

o matko po prostu wyrazil swoje zdanie a ty mozesz miec wlosy jakie chcesz to nie jesgo sprawa

Gość erbna33
rozpindala mnie to jak dziewczyny czy tam zony sluchaja swych partnerow, dla mnie to szok am sklep i jak mierza coa pzrylaza z facetami [misiu jak wygladam????? koles mowioi nie zle, ona to zostawia, polowa to wiesniaki na maksa nie znajocy sie na niczym ba nawet nie polacacy za to:) kurwa jak ja bym sie facwta gustem kierowala.. to wygladala bym jak polowa polek hahahahhaah