Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość portalu

krew na papierze

Polecane posty

Gość gość portalu

witajcie.dręczy mnie wstydliwy problem.mam 24 lata.od ok.3 lat przy podcieraniu się zauważam krew na papierze.nie ma to charakteru stałego.5 razy jej nie ma,raz jest,dwa tygodnie jej nie ma,1 dzień jest itd.zazwyczaj pojawia się jak mam "twardszy" stolec,więc nie wiem może jest to spowodowane pęknięciem jakiegoś naczynka?w każdym razie 2 lata temu wybrałam się do proktologa.zbadał mi odbyt specjalnym przyrządem na odcinku do osicy,pobrał śluzówkę do badania i stwierdził,że nie ma nic podejrzanego,nie ma hemoroidów itd.nic nie zalecił ani nie przepisał.jednak ja cały czas ta krew mam.jest ona świeża.jest jej przeważnie odrobinkę,ale juz dwa razy zdarzyło mi się,że było jej więcej.nie mam żadnych dolegliwości bólowych,nie mam zatwardzeń,nie schudlam drastycznie ,nie mam pasożytów w kale,jedynie czasem dokucza mi swędzenie odbytu.jak myslicie co może mi dolegać?co powinnam z tym zrobić?dziękuję za wszelkie sugestie i pozdrawiam!

Hej mam bardzo podobny problem, tzn z tym swędzeniem i czasem miałam na papierze kropelkę krwi a że jestem hipochondryczką od razu wiadomo co mi chodziło po głowie:( wyszło na to, ze mam drożdżaki już nie na skórze ale w skórze i po kuracji przechodzi ale niestety powraca.

Gość jkfjhcdfghdfghsdfrgsd
elle drożdzyce trzeba leczyc dieta bo po antybiotykach zawsze bedzie wracać ze zdwojana siła.

Gość do elle 80
Jeśli występuje candida to znaczy że wystepuje w przewodzie pokarmowym a reszta to tylko jej objawy.

Tak wiem o tym i staram się z nią walczyc, jednak to bardzo długa droga

Gość aicza
poczatek hemoroidow masz...zwlaszcza jak wystepuje swedzenie..pekaja Ci drobne naczynka krwionisne stad krew.. kup diosminex-zazywaj i ustapi..polecam..mam to samo..

Gość aicza
candida nie daje krwawienia :)

Gość do elle 80
aicza-U mnie candida daje krwawienie wiec nie bardzo masz pojecie o czym piszesz.

Gość do elle 80
w sumie nie tylko u mnie ale u wielu ludzi, siedze w tym temacie juz kilka lat...

do "do elle80" dzięki za link w sumie sama męcze sie z tym juz tyle czasu i już tyle przeczytałam, stosowalam, wiem na pewno, że leki jakie przypisują na pewno nie rozwiazują problemu trzeba się samemu ostro za tą malpę brac i walczyc o siebie :)

Gość ,mjgftdfsxf
na kafe tez jest temat odnoscie grzybicy warto tam poczytac bo wiele ciekawych informacji jest napisane.