Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xzcvbnm

GARNIER NUTRISSE spectacular permanent colour

Polecane posty

Witam, mam pytanie czy ktoras z Was, stosowala juz ta farbe Garniera w piance z nowa aplikacja ???

Gość mylisz pojecia.....
garnier nalezy do firmy loreal, loreal w okrutny sposob testuje swoje produkty na zwierzętach :(

Wiadomo tez ze na zwierzetach te eksperymenty sie nie koncza jesli chodzi o farby...przykre, ale mniejsza, mnie interesuje czy ktos juz ta farbe stosowal?

Gość mylisz pojecia.....
sa firmy ktore nie testuja a ty wpierajac mordercow sama sie morderca stajesz 🖐️

oj dobra dobra...sama nawet nie zdajesz sobie sprawy z produktow jakie stosujesz... Gdybym miala sie nad tym cale zycie zastanawiac, to chyba bym uzywala tylko szarego mydla...

Gość mylisz pojecia.....
uzywam tylko nietestowanych! carrie wydawaloby ci sie ze masz racje, ale z drugiej strony mieso jest pozywieniem, pokarmem, taki jest lancuch pokarmowy, a testowanie na zwierzetach jest zwyklym okrucienstwem, ktorego mozna by uniknac.

Gość kjenwkjnkje
Jedzenie miesa też nie jest konieczne a żresz! bez mięsa być nie umarła, ja nie jem 20 lat i jestem zdrowa, więc przestań chrz...

Nie popieram tego, ale takie sa czasy, testowano dawniej i dzis, wiec zakoncz ta konwersacje bo nie rozmawiasz na temat

Gość mylisz pojecia.....
ale niestety nie kazdy czlowiek moze sobie pozwolic na niejedzenie miesa, ja nie jadlam dosc dlugo ale niestety zdrowie mi od tego zaczelo siadac ! a testowanie niedlugo sie skonczy bo coraz czesciej jest to zakazywane. i dobrze. loreal to najgorszy koncern kosmetyczny. kazda marka pod ich szyldem ma złej jakosci produkty, kazda marka ktora loreal przejmowal schodzila w szybkim czasie na psy, niestety.

Ok, jak cos ja juz zastosowalam ta farbe i moge smialo powiedziec ze jest swietna ;)