Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosiaaaa1234

Rwanda- potrzebna pomoc! :)

Polecane posty

Gość tosiaaaa1234

Czesc, mam dosc nietypowa prosbe, bo biore udzial w konkursie i potrzebuje glosow. Moim tematem jest: Jak współczesna młodzież może pomóc mieszkańcom Afryki na przykładzie Rwandy? Ostatnio odwiedzilam ten kraj i mialam stycznosc z bieda i glodem tam panujacym. chcialabym cos zrobic dla tamtejszych dzieci, ktore jedza posilek raz dziennie. nagroda w konkursie przewiduje 2000zl, ja i moja grupa z ktora wspolprowadze projekt, chcielibysmy za czesc tych pieniedzy zorganizowac np. loternie dzieki ktorej rozmnozylibysmy te pieniadze i wyslali polskim misjonarzom w Rwandzie, ktorzy przeznaczyliby je na bułeczki w szkole w Kibeho. Z moich obliczen wynika, ze kazdy glos daje dziecku posilek przez 14 dni. Bardzo bym prosila o glosowanie na stronie www.projektzklasa.pl na projekt nr 28. tutaj podaje skrocony link: http://www.nowaera.pl/component/projektzklasa2/projekty/pokaz/28.html?task=pokaz&view=projekty . Blagam wszystkich o glosy, mozna glosowac raz dziennie przez 7 dni (do 15.04). Proszę o uczciwość i pomoc, to nic nie kosztuje, a zwykłym kliknięciem możecie zrobic coś dobrego! Pozdrawiam!

Gość wyprasowana koszula i jeansy
Jak współczesna młodzież może pomóc mieszkańcom Afryki: zamordować zarządy karteli finansowych i globalnych lobbystów :)

Gość tosiaaaa1234
a czy wiecie, że w Rwandzie ludzie wcale na znają smaku piwa? Trzeba im koniecznie dopomóc :) Oni są tacy poczciwi, nie ich wina że są leniwi i mało rozgarnięci, że sami nie potrafią się utrzymać

Gość tosiaaaa1234
bardzo milo, ze ktos pisze za mnie, ale mylisz sie w Rwandzie znaja smak piwa, ktore wyrabiaja z bananowcow.