Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wybrakkoffanaxyzyzx

Asymetryczne,rozjezdzajace sie piersi po karmieniu

Polecane posty

Gość Wybrakkoffanaxyzyzx

ktoras tez tak ma/miala? co moge z tym zrobic? prawa wieksza od lewej i rozjezdzaja sie obie na boki.nie karmie juz od miesiaca. http://www.voila.pl/303/3c1uj/?1

Gość kupić wreszcie prawidłowo
pod względem rozmiaru dobrany stanik miałam to samo po pierwszej ciąży i karmieniu wiec wiem co mówię;)

Gość Mam zalosne piersi
a jakie marki polecacie?

Gość baskimama
Freya, Ewa Michalak, Masquerade, Comexim, OnlyHer, Panache, Cleo, Curvy Kate... Poczytaj forum Lobby Biuściastych i zajrzyj na Balkonetkę, tam będzie masa info o firmach i sklepach.

musisz sama sobie podpasować markę metodą prób i błędów;) sama szukałam choć niezbyt długo, bo dosyć prędko przekonałam się, że najlepiej pasują mi staniki FREYA i pochodne tego producenta FANTASIE czy FAUVE i tej marce jestem wierna

Gość Wybrakkoffanaxyzyzx
Kochana,one tak tylko wygladaja bo mam rece w gorze... Za bardzo sie wstydzilam pokazac ich z opuszczonymi rekoma..tak strasznie wisza :(

naprawdę nie zamartwiaj się tylko poszukaj dobrze dobranego stanika;) sama pamiętam ten moment, gdy skończyłam karmić synka i popatrzyłam w lustro:O z ładnego, niewielkiego biustu został obraz nędzy i rozpaczy:O ale jak mówię - kupiłam staniki wreszcie w moim prawdziwym rozmiarze - nie 70 C tylko 60 F i wierz mi, że biust wygląda o stokroć lepiej:)